Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit gondoltok az ilyen...

Ti mit gondoltok az ilyen nőkről? Nem felháborító, hogy többet foglalkozik magával, mint a születendő gyermekével?

Figyelt kérdés

Nem gondoljátok önzőnek?

[link]

2015. márc. 7. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egy darabig az is a kicsi egészsége, ha te is foglalkozol magaddal, bár én ilyet nem mernék terhesség alatt. Ha a babának nem árt az edzés, akkor ok, de mindenképpen veszélyes is lehet
2015. márc. 7. 17:16
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Miért, mit kellene csinálnia? Otthon feküdnie egész nap és simogatni a hasát? Miből gondolod, hogy nem foglalkozik a gyerekével? Nyilván mindent megbeszél az orvosával.

Én a 37. hétig dolgoztam vendéglátásban, és csak annyira foglalkoztam a születendő gyerekemmel, hogy eljártam az orvosi vizsgálatokra. Hogy lehet még foglalkozni egy magzattal?

2015. márc. 7. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Irigységszag száll a szélben...

Mit kellene foglalkozni a magzattal? Ülni otthon és a pocakját nézegetni, vagy hogy gondoltad, hogy foglalkozni vele?

2015. márc. 7. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden attól függ, hogy milyen életet élt előtte. Ilyenkor nem ajánlatos elkezdeni semmit de ha vki csinált vmit, kicsit kisebb intenzitással lehet folytatni.
2015. márc. 7. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Basszus már, a csaj egy modell, persze, hogy így néz ki! Mit fáj ez neked? Ez olyan, mintha egy éppen terhes professzornőn azt kérnéd számon, hogy miért nem butult el, miért olvas szakirodalmakat, tudományos folyóiratokat a terhesség alatt.

Amúgy szerintem nagyon szép kismama, bár tény, hogy egyáltalán nem "anyás", hanem egyszerűen egy szép, fiatal nő, aki történetesen éppen babát vár. De mi ezzel a baj? Mert szerintem a világon semmi.

2015. márc. 7. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Felháborítóan önző nő, hogy terhesen is egészségesen él!

Ha terhesség előtt is sokat sportolt, akkor nem kell abbahagyni, csak ésszel csinálni. És az egészséges táplálkozás kifejezetten jót tesz a magzatnak is. Én inkább irigylem azt, aki ilyen fitt tud maradni, nekem sajnos nem sikerült.

2015. márc. 7. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem a kérdést:)

Kicsit irigy vagy rá? :)

Olyan szép nő,aki foglalkozik a saját egészségével és külsejével:) Több ilyen nő kéne.. Aki edzett előtte is az miért ne folytathatná terhessége ideje alatt? Inkább tunyuljon el? Feküdjön a kanapén,hambit majszolva? Ugyan már.. :)

Én mit meg nem adnék ha ilyen alakom lenne:) Na nem azért mert bálna vagyok "átlagos" de lennék ilyen szépen kisportolt,csak hát...... Akarat erő..

Kérdésedre azért válaszolok.. Nem -nem felháborító,hogy foglalkozik magával.. Ezen kívül honnan veszed,hogy nem "foglalkozik" a magzattal? Lehet már az első hónapban öbb pénzt költött "csak" dokira mint te valaha is megtehetnéd/tehetted volna:) Vagy már most megvan mindene a csöppségnek:) Lehet,hogy a legjobb orvosokhoz jár terhesgondozásra.. Stb.... Stb...

2015. márc. 7. 18:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok!

Megjegyzem, és jöhetnek a lepontozások, "mintha érne is valamit:)"

Meglehetősen buta és ostoba kérdést tettél fel kérdező!

2015. márc. 7. 18:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ööööö... hogyan kellene többet foglalkozni a születendő gyermekkel, mint önmagunkkal? Amíg testen belül él a baba, nem igazán lehet vele foglalkozni fizikálisan.

Egészségesen él, sportol, gondolom, jár orvoshoz, vásárolgat a babának, készül a szülésre... Ennél többet hogy és mit?

Nem mellesleg, te mindent elhiszel és véresen komolyan veszel, amit a neten látsz? Szép nő, szép képekkel, ne hidd, hogy nincs retusálva és kicsit javítva.

Egyiken sem látszik várandósnak.

8 és fél hónapos terhesen nem lehet, hogy valakinek ilyen minimális pocakja legyen. Sok kismamával találkoztam, teltekkel, karcsúakkal, de a végére mindegyiknek labdaként gömbölyödő, látványos pocakja volt.

2015. márc. 7. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#9 - de, lehet. Extrém erős hasizomnál (főleg, ha magas a nő) előfordul, kevésbé tud "kiengedni" a hasfal.

Egyébként én egyszerre voltam terhes egy nagyon magas kolleganőmmel (én 154 cm vagyok, ő 180 körül), rettentő nagy különbség volt. Nálam felfelé nem igazán tudott nőni a has, így előrefelé hatalmas lett. Neki volt hely függőlegesen. Ránézésre olyanok voltunk, mintha két hónappal előrébb járnék. A babák is hasonló súllyal, időre születtek.

Feltételezem, hogy a kérdésben szereplő nő is magas, ha már modell. Ráadásul látszik, hogy sok edzés van a háta mögött.

2015. márc. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!