Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit gondoltok az ilyen...

Ti mit gondoltok az ilyen nőkről? Nem felháborító, hogy többet foglalkozik magával, mint a születendő gyermekével?

Figyelt kérdés

Nem gondoljátok önzőnek?

[link]

2015. márc. 7. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elmondom akkor, hogy ez a "felelőtlen nő" 3x annyit fogalalkozik a születendő gyermekével mint minden más várandós...éppen az edzések miatt több kontrollon vesz részt!! Ha nem is ilyen mértékbe de igenis követendő példa kellene hogy legyen mert a "születendő gyermekemre való vigyázás" nem feltétlenül a torta-savanyúuborka-kolbász evésből és pocaksimiből kéne hogy álljon! Lehet egy kismama fitt! Itt az élő példa!
2015. márc. 7. 20:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Biztos igazad van.

Minden esetre, az utolsó előtti képen elég látványos a különbség, a szőke nő 33 hetes terhes, ő 29 és olyan lapos a hasa, mintha nem is várna babát. A másikról egyértelmű, hogy terhes.

Tudom, hogy sok mindent befolyásol az anya alkata, de hogy valakinek ennyire ne látszódjon a terhessége a hetedik hónapban sem... az számomra valahogy furcsa.

No, mindegy, nem az én dolgom. :)

2015. márc. 7. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Személy szerint én is űzöm a fittness nevű sportot, sajnos az első trimeszterbe le kellett mondanom róla különböző eü. gondok miatt. Ez annyit takar, hogy kb 4 hónapja semmit nem edzem pár hete állhattam neki nagyon nagyon finoman. Most vagyok az 5. hóbapba és semmit nem látni azon kívül, hogy talán a kockák kicsit kiesnek a hasfal vonalából. Az UH szerint van elég hely a Babának szuperül érzi magát! A dokim szerint kockás hassal fog születni. 😃 de az én jelenlegi állapotom nagyon messze van a hölgyétől! Elismerésem Neki! Nem irigylem mert megdolgozott érte nagyon keményen!
2015. márc. 8. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!