Most komolyan vannak ilyen nők? Csak nekem felháborító és fájó?
Missed ab műtétem volt,sajnos ez már a második.
Szerencsétlenségemre betettek egy olyan szobába,ahol rajtam kívül csak 4 abortuszos nő volt!
Mikor vége lett a műtétnek és már kezdtünk magunkhoz térni,2 nő hangosan jókedvűen viccelődött,hogy "ez előbb még terhesek voltunk",a másik erre rávágta,hogy "hát de jobb így nem?" "Hát ja" érkezett rá rögtön a válasz.
Végig tök vidáman várták míg megkaptuk a zárójelentést,aztán az egyik mikor ment el fele köszönt és még odavágta,hogy "egy élmény volt".
Ráadásul nem két tini lányról van szó...
Tudták,hogy én elvetéltem,ennek ellenére viselkedtek így.
Nagyon feldühített,legszívesebben beszóltam volna,de ilyen lelki trauma után nem volt erőm... :(
sajnálom ami veled történt,tavaly pont nov. 15-én került sor nálam is a műtétre,tudom milyen rossz.
Engem is felháborít amit írtál,lehettek volna tapintatosak is veled,de sajnos vannak ilyen elvetemült hülye p.csák akiknek ez nem egy komoly dolog,semmi lelkiismeret furdalásunk nincs az ilyeneknek.
Jó,hogy nem szóltál oda nekik,épp elég baj ért,nem kellett a konfliktus.
Felejtsd el őket ,most a felépülés a lényeg lelkileg és testileg is!
Jobbulást kívánok!
24 hkm
Úgy látom,akkor ez tényleg csak pár a sokból!
Egyszerűen hihetetlen,hogy megbánás nélkül ilyeneket ejt ki a száján egy nő! Nő...lehet ezt is megkérdőjelezem...
Természetesen nem vártam tőlük el azt,hogy csendbe feküdjenek és érezzenek velem együtt,arra ott a Párom és a családom,de hogy ilyen tapintatlan legyen valaki,ahhoz jókora pofa és embertelenség kell...
#2 te sem vagy ám sokkal tapintatosabb!!!
Missed ab-ja volt a kérdezőnek, te meg kiírod, hogy 24hkm vagy. Ezt miért kellett az orra alá dörgölni, hogy bezzeg te terhes vagy?? A kérdés és válasz szempontjából ez teljesen lényegtelen, igazán megtarthattad volna magadnak ezt a plusz infót.
Ha valaki arról panaszkodik, hogy az árvíz elvitte mindenét. akkor a vigasztaló kommentem végére nem írom oda, hogy "gazdag vagyok".
Érted?
Mondjuk engem nem bant h kismama a 2es legalabb lathatjuk nem all meg a vilag,és hogy még van remény. Ok nem a legjobb téma de ne hord le ezért.
Egyszer mind tullépünk majd. elfelejteni sosem fogjuk de leszünk mi még anyukák ...
kettes vagyok,pont ezért írtam ki amit a 9es írt.
Nem rossz szándékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!