Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most komolyan vannak ilyen...

Most komolyan vannak ilyen nők? Csak nekem felháborító és fájó?

Figyelt kérdés

Missed ab műtétem volt,sajnos ez már a második.

Szerencsétlenségemre betettek egy olyan szobába,ahol rajtam kívül csak 4 abortuszos nő volt!

Mikor vége lett a műtétnek és már kezdtünk magunkhoz térni,2 nő hangosan jókedvűen viccelődött,hogy "ez előbb még terhesek voltunk",a másik erre rávágta,hogy "hát de jobb így nem?" "Hát ja" érkezett rá rögtön a válasz.

Végig tök vidáman várták míg megkaptuk a zárójelentést,aztán az egyik mikor ment el fele köszönt és még odavágta,hogy "egy élmény volt".

Ráadásul nem két tini lányról van szó...

Tudták,hogy én elvetéltem,ennek ellenére viselkedtek így.

Nagyon feldühített,legszívesebben beszóltam volna,de ilyen lelki trauma után nem volt erőm... :(

2013. nov. 15. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Úgy látom, kezdenek elszabadulni az indulatok :(

Egy ilyen témában mondjuk nem is csodálom.

Nekem az volt az első gondolatom, hogy amikor nekem volt missed ab-om, akkor engem olyan szobába raktak, ahol a többiek is elvetéltek.

Biztosan megrázó és fájdalmas volt hallani, amit azok beszéltek (szándékosan nem írom, hogy nők). Próbáld elfelejteni, és csak arra gondolni, hogy mihamarabb felépülj.

És most kövezzenek meg a többiek nyugodtan, de én is leírom, hogy 29 hetes kismama vagyok. Túl egy missed ab-on, jelenleg egy egészséges kislány ficánkol a pocakomban.

Ne add fel, próbáld lezárni, ami veled, veletek történt, és csak előre nézz!

Nekem könnyebb volt feldolgozni, ha arra gondoltam, hogy mihamarabb rendbe jöjjek, és újra próbálkozunk. És most szerencsére minden rendben van.

Neked is azt kívánom, hogy előre tekints, és remélem, mihamarabb újra lakik majd valaki a pocakodban, aki egészségesen megszületik, és szebbé varázsolja az életeteket!

2013. nov. 16. 22:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyenek miatt mondom, hogy nem elég drága az abortusz. Sajnos vannak olyan nők, akiket semmi más nem kényszerítene védekezésre, csak az, ha mondjuk kemény százezreket kellene kiperkálni az abortuszra. Az egészségügyben biztos lenne helye ennek a pénznek. A kérdésben leírt példából is látszik, hogy rengetegen vannak, akik nagy ívben tesznek a védekezésre, mert ha úgy maradnak, akkor beugranak egy abortuszra, ami nekik jó buli, lehet jókat viháncolni ott a többi sorstárssal...
2013. nov. 17. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!