Egy-két kismamának komolyan csak a félelemről szól a terhessége? Miért kell buta kérdéseket feltenni?
Elég régóta regisztrált tag vagyok és főleg ez a kategória érdekelt mindig is.Vágytunk mi is babára,végre meg is fogant.Én is tartok egy két dologtól... "Egészséges lesz-e?","nem lesz e koraszülött?" és az ilyen "átlagos" kérdések természetesen bennem is felmerülnek,de sokszor amiket olvasok...
Csak egy-két példa: "Lenyeltem egy meggymagot,mi lesz a babával?","festékboltban voltam 10 percig,ártott e a babának?","sütögetünk,belélegeztem a füstöt,mi lesz a babával?"és még sorolhatnám estig.Senkit sem akarok megsérteni,engem nem bántotok ezekkel a kérdésekkel...sőt feldobjátok a napomat vele,de ezeket komolyan kérdezitek?
Azért,mert alacsony az IQ szintjük,vagy annyira unatkoznak,hogy ilyen hü...ségeken törik az agyukat. Persze én sem vagyok érzéketlen,rengeteget aggódom már most a kisbabámért,de csak,hogy egészséges-e,nőtt e...eszembe sem jutna,hogy a meggymag végett esetleg baj lesz :) hajat is festek (persze csak szabadban,vagy nyitott ablaknál), csípőset is eszem,néha megkívánom a sört,akkor iszok 1-2 kortyot,de nem érzem e miatt magam rossz anyának :)
16 hkm -első baba
Ilyenre gondolsz szerintem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
nem hiszem h korábbi vetélés emiatt törtét volna....sajnos már mindent mindennel összefüggésbe hoz
4es válaszoló neked teljesen "átlagos"félelmeid vannak.Ezektől én is félek...rúg nem rúg,növekszik e rendesen,egészséges lesz e...de ezeket le is írtam hogy ezek teljesen rendben vannak,minden kismama fél ezektől.Csak a példákban felsorolt bugyuta kérdéseket nem értem meg...
Boldog babavárást,és ne izgulj :) MInden rendben lesz,időben fog,egészségesen születni :)
Nálam sajnos van előzmény, de jobbára én is olyanok miatt aggódok, amit a 4-es válaszoló írt, ezek szerintem - egy bizonyos határon belül - normális félelmek. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ha később aggódnék, hogy ártott-e a festékszag a babámnak, akkor nem megyek be a festékboltba... Egy kis előregondolkodással az ilyen kérdések lazán megelőzhetők.
Amúgy bárki is pontozott le, köszönet érte, biztos valami nagyon haszontalant írtam. :)
3-as válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!