Egy-két kismamának komolyan csak a félelemről szól a terhessége? Miért kell buta kérdéseket feltenni?
Elég régóta regisztrált tag vagyok és főleg ez a kategória érdekelt mindig is.Vágytunk mi is babára,végre meg is fogant.Én is tartok egy két dologtól... "Egészséges lesz-e?","nem lesz e koraszülött?" és az ilyen "átlagos" kérdések természetesen bennem is felmerülnek,de sokszor amiket olvasok...
Csak egy-két példa: "Lenyeltem egy meggymagot,mi lesz a babával?","festékboltban voltam 10 percig,ártott e a babának?","sütögetünk,belélegeztem a füstöt,mi lesz a babával?"és még sorolhatnám estig.Senkit sem akarok megsérteni,engem nem bántotok ezekkel a kérdésekkel...sőt feldobjátok a napomat vele,de ezeket komolyan kérdezitek?
Amikor allapotos voltam az elsovel senkitol nem tudtam kerdezni(csak a haziorvost/vedonot,mindketten "vasarolt" diplomaval) jo baratom lett a Google,ahogy a kerdezo is irta .
Rengeteg infot lehet talalni vegig a terhessegrol csak keresni kell.
Akkor sem jutott eszembe ilyen "bugyuta" meggymagos/festekboltos/Uncle Ben's-es kerdes . Az ilyen mar sokk.
Tukortojast is ettem folyos sargajaval,steak-et felig atsulve de ha megkivantam meg marvanysajtot is.
Megbizhato forrastol kell beszerezni es nem valami E-coli tanyarol.
Uncle Ben's es tarsait alapbol nem eszek ,en finomabbat csinalok.
Nagyon sokan OK nelkul aggodnak,igaza van a kerdezonek.
Bennem is volt normalis felelem,aggodas mindket terhessegem alatt. Sot az elsonel cukros is lettem akkor is meg maradt a "jozan paraszti eszem".
Termeszetes bizonyos hatarokon belul,a meggymag es tarsai tul vannak ezen a hataron.
Jó,tehát akkor még mindig nem sikerült elolvasni a többi választ,nem baj.Akkor leírom még egyszer csak kicsit érthetőbben...NEM csak velem egyetértő válaszok jöttek,volt aki nem adott igazat,nem is baj,ezért vagyunk emberek,különbözőek vagyunk...de normálisan írta le mindenki a véleményét. Nem baj,Te ilyen vagy...nekem ezzel sincs bajom. Még egyszer elnézést hogy kimertem írni ezt a kérdést és ezzel VELED vitába keveredtem :)
Szép napot :)
A belinkelt kerdesekkel egyet ertek,hogy hulyeseg de mondjuk ha nem arrol szolna minden embernek az elete,hogy ha meglatnak egy terhes not minden horror sztorit elmeseljenek,akkor kb fele ilyen tajekozott lennek,hogy mik is tortenhetnek..
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!