Hogy a páromnak iker terhessége van egypetéjű ikrek?
Figyelt kérdés
de az orvos azt mondta hogy az egyik elhalt 12 hetesen de másik fejlődik tovább de már 3 hónapja halott és hogy lehet nagyobb a halott magzat mint az élő vagy eltitkolják az egyiket de semmi tünete nincs a feleségemnek ezt nemértem mert akkor hullamérgezést vaGY vérferőzést kapott volna nem?2013. aug. 23. 20:49
1/9 anonim válasza:
Elég kesze kuszán fogalmazol.Nem nem kap hullamérgezést keress rá eltűnő iker szindroma
2/9 anonim válasza:
Most mi van? Halott és nagyobb az egyik magzat? Vagy nem értem! Fogalmazd meg légyszi!
3/9 anonim válasza:
Az ég világon semmit nem érteni a kérdésedből, szerintem fuss neki még egyszer.
4/9 anonim válasza:
Kedves Versenyescsávók/Kutyáska/Stb.!
Légyszi hagyjál már bennünket a buta kérdéseiddel.
5/9 anonim válasza:
Kezdődik már lassan az iskola és hátha más dolgokkal lesznek elfoglalva a fiatalok :)
6/9 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyes írással de én nem egy kis fiú vagyok hanem egy felnőtt férfi csak úgy kiakasztott ez az egész dolog hogy nagyon!!! az van hogy a feleségem ikrekkel volt/van terhes és az egyik 12 hetesen meghalt az ultrahanngos szerint nos de szintén úgy növekszik mint az egészséges magzat de már 25 hetes terhes na ha 12 hetes korban elhalt az egyik akkorra ma már nem kéne hogy legyen belől semmi vagy el akarják titkolni az egyiket? erre kérek normális válaszokat légyetek szívesek (nem kis gyerek vagyok)
2013. aug. 26. 15:24
7/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs, ha 12 hetesen elhalt akkor annak már fel kellett volna szívódni, 12 hetes Uh óta már kellett volna már 18-20 hetesen is Uh lenni, akkor mit mondtak?
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj de nem akarod esetleg az orvostol megkérdezni vagy a párodtol?
Ultrahang leleten rajta van hogy hány szivfrekvenciát látnak hány baba van mindig leirják az A baba méreteit és a B baba méreteit.A halott baba látszodik egy ideig de nem növekszik .
9/9 anonim válasza:
Sziasztok!en ertem a kerdeset es kivancsi is lennek mi lett a nortenet vege.en ketpeteju ikreket varok.nekem 11-12hetesen ment el az egyiknek a magzatvize.2hetig az orvosok felvilagositottak (azert kell bent fekudnom a korhazba mert ha elhal az egyik magzat lehet vetelesnek indul az en eletemet is veszelyeztetne igy mind a ketto babat elvennek)2. het utan a korosan keves magzatvizbe levo baba elkezdett nagy erovel nőni,szinte egy het alatt ugyan akkorat not ahogy az elejen voltak.szive dobog ,nő,mocorog korosan keves magzatvizbe...most vagyok 14-15 hetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!