Egy-két kismamának komolyan csak a félelemről szól a terhessége? Miért kell buta kérdéseket feltenni?
Elég régóta regisztrált tag vagyok és főleg ez a kategória érdekelt mindig is.Vágytunk mi is babára,végre meg is fogant.Én is tartok egy két dologtól... "Egészséges lesz-e?","nem lesz e koraszülött?" és az ilyen "átlagos" kérdések természetesen bennem is felmerülnek,de sokszor amiket olvasok...
Csak egy-két példa: "Lenyeltem egy meggymagot,mi lesz a babával?","festékboltban voltam 10 percig,ártott e a babának?","sütögetünk,belélegeztem a füstöt,mi lesz a babával?"és még sorolhatnám estig.Senkit sem akarok megsérteni,engem nem bántotok ezekkel a kérdésekkel...sőt feldobjátok a napomat vele,de ezeket komolyan kérdezitek?
Na igen,ez a lepontozás is buta és gyerekes dolog :) Én sem pontozom le a "buta kérdések" gazdáit,meg azokat sem akik nem értenek velem egyet.
Lehet magára ismert valaki a példáimban :)
Valamennyire egyetértek az elözövel,de már elgondolkodtam azon hogy mért van ennyi ilyen kérdés. én azt a tanulságot vontam le hogy én vagyok a tul nyugis mert eszembe nem jutott hogy pl az uncle benstöl bajom lehetne. nem is értettem eleinte hogy mért kérdezik ehetnek e chipset vagy csokit. aztán rájöttem hogy én mivel nincsenek terhestüneteim alapbol ugyanugy élem az életem,és sokszor megfeletkezek rola hogy babát várok. Ne értsétek félre nagyon akarjuk a babát nehezen jött össze volt egy vetélésem is ugyhogy vannak félelmeim. De szerintem azok a kismamák akiknek sok tünetük van és elsö baba, nem tudják mivel árthatnak mivel nem. és ha nincs info a neten a "felesleges" félelmükröl mit tudnak tenni felteszik a kérdést. És ezzel legalább elgondolkodtatnak olyanokat mint én aki csak azt nem eszi vagy nem teszi amit érez hogy nem esik jol. Pl a multkor megettem egy zacsko chipset a nagyobbil fajtat.aztán néztem meg mennyi mesterséges aroma és egyébb izfokozo meg so van benne. pedig jol esett.
azota elöbb megnézem mivel tömöm a babát. Ja a megymag..én is nevettem elöször aztan eszembe jutott hogy 16évesen azért volt vakbélgyuszim mert olyan almás levelest ettem amibe a magháztol kezdve a magon és száron át minden le volt apritva és nem birta vakbelem.azota az apromagvasat nem birja a pocim nagyon faj töle.szal télleg lehet alapja,és aztmondom inkabb kérdezzen bárki bármit minthogy ezen aggodjon idegeskedjen.
kicsit hosszu lett de nem tudom jobban kifejezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!