Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már így valaki az ügyelet...

Járt már így valaki az ügyeleten/sürgősségin? Nem felháborító?

Figyelt kérdés

A 7. hónapban kúpot kellett használnom(este), utána a következő pisilésnél vérzést tapasztaltam. Kocsiba pattantunk és az ügyeletre mentünk, mondtam, hogy kicsit vérzek. Megkértek, hogy menjek át a sürgősségire, ott mondták, hogy menjek fel a nőgyógyászatra(a 3.-ra).

Ott egyből szívhangot néztek, rendben volt, csak a kúp miatt lehetett a vérzés.

Annyira kiakadtam, hogy ide-oda küldözgettek, miközben ki tudja, hogy van-e baj.

Máshol is ez a protokoll?

2016. júl. 22. 12:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%
1-es vagyok: ne legyél sík ideg. Sok ilyen esettel fogsz még találkozni, ha megszületik a pici - hogy mivel hova kell menni. Egy nyugodt órában gondold végig az opciókat, mik fordulhatnak elő, vagy kérdezd meg a védőnődet, orvosodat - és hogy akkor mi a teendő. Érdemes előre felkészülni, a saját érdekedben.
2016. júl. 22. 12:44
 12/32 anonim ***** válasza:
96%

Bocsánat, de nem vagy kerek kedves kérdező. Hogy hogy honnan tudjad?! Terhes vagy vagy mi a szösz... Logikzs, hogy a nőgyógyászatra kell menned! Hogya francba jutott eszedbe az ügyelet?! Ahogy előttem mondták oda lázas gyereket vuszünk.

Szóval örülj neki h kedvesen tovább küldtek nem pedig kioktattak.

Kapjad össze magad kicsit mert nemsokára babád lesz...

2016. júl. 22. 12:44
 13/32 anonim ***** válasza:
92%

mondjuk engem az háborítana fel, ha terhesen egy gyerekorvos vagy háziorvos akarna turkálni bennem. eszembe nem jutna oda menni terhes panaszokkal.

mindkét terhességemnél véreztem, mindkétszer sikerült elsőre jó helyre mennem. nem értem egyáltalán miért jutott eszedbe egy háziorvosi ügyeletre besétálni 7 hónapos terhesen vérzéssel

2016. júl. 22. 12:48
 14/32 A kérdező kommentje:
NEM tudtam hova kell menni. OK? Nem a szülésem indult be. Mikor előtte egy hónappal volt gond, akkor is az SBO-ra mentünk, és hívtak le nőgyógyászt. Most az ügyeletre mentünk, mert az volt közelebb. Nem azt vártam, hogy az ott lévő orvos vizsgáljon meg, hanem, hogy segítsen valamilyen formában.
2016. júl. 22. 12:52
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Nincs igazad. Teljesen alap dolog, hogy célirányosan menjek orvoshoz. Terhességgel se az ügyeletes háziorvos, se egy sebész nem tud mit kezdeni.
2016. júl. 22. 12:53
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem vittek kézben:)

Első trimeszterben voltam így.A sürgőssègire mentem onnan küldtek màsik épület negyedik emeletére nőgyógyra de ez van nincs mit tenni.

Ott nem jöttek rà hogy a kúptól vérzek s leb..tak hogy minek szaladgàlok hisz fenyegető vetélés jele lehet.

Èn csak ezwn voltam kiakadva.

2016. júl. 22. 12:54
 17/32 A kérdező kommentje:

Értem, és köszönöm az normális válaszokat. :)

Vannak butácska és naív emberek, de látom csak támadást kapnak itt. Még 1x köszi, végeztem. :)

És bizony, az ilyen szaporodik. DE ti tévedhetetlenek vagytok. ;)

2016. júl. 22. 12:56
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy tájékozatlan vagy. Hanem hogy utána még acsarkodsz is.
2016. júl. 22. 12:59
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm, mit segítsen az ügyeletes háziorvos, ha nem ért hozzá??????!!! Adjon rossz tanácsot, hogy aztán nagyobb bajod legyen?
2016. júl. 22. 13:06
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

NEm felháborító. MÉgis mit kellett volna csinálnia a háziorvosnak? Még eszköze sincs hozzá hogy megvizsgáljon.

Te hibáztál hogy nem a nőgyógyászatra mentél. Már a terhesség legelején utána kellett volna kérdezned a dokitól hogy hova kell fordulni vérzés esetén (főleg mivel az első 12 hétben a leggyakoribb). Ha tényleg baj lett volna a te hibád lett volna az időveszteség.

Csak nehogy szülni is az ügyeletre menj... ez kb ugyanolyan lenne.

2016. júl. 22. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!