Szerintetek megtartsam a babát?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon nagyon szèp 15 hós kislányom,aki a mindenem.Nagyon akartuk ezt a pici lányt viszonylag hamar összejött.Viszont most véletlenül "becsúszott" egy kisbaba.Késett 3 hetet a menstruációm,pozitív lett a teszt.A kislányom nagyon anyás.A párom azt akarja tartsuk meg,nem jó a nagy korkülönbség.Én nem akarok még most neki kistesót majd csak 4-5 év múlva.Szerintetek megtartsuk?2016. márc. 29. 13:24
31/32 anonim válasza:
Szia! 16 hós volt a fiam,amikor kiderült,hogy terhes vagyok. Terveztük a bèbit csak arra nem szàmìtottunk,hogy elsőre sikerül (pco,IR)volt is nagy csodàlkozàs,de egy percig nem gondolkodtam azon,hogy elvetetem,sőt, örültem,hogy nem kell majd görcsölni,hogy mikor jön màr a gyerek. 25 hónap lesz köztük. Fiam is anyàs,20 hónapos,néha nagyon nehèz mindent összehangolni,nàlunk is sokat dolgozik a pàrom nèha én is úgy èrzem,hogy egyedülàlló anya vagyok,de ettől függetlenül a pàrom jó apa,ès ha itthon van sokat jàtszik a picivel,vagy elmennek 2-en csavarogni. Te érzed,de én tuti nem vetetnèm el...
32/32 A kérdező kommentje:
Köszi,ez a válasz sokat segített
2016. márc. 30. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!