Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megtartsam a babát?

Szerintetek megtartsam a babát?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon nagyon szèp 15 hós kislányom,aki a mindenem.Nagyon akartuk ezt a pici lányt viszonylag hamar összejött.Viszont most véletlenül "becsúszott" egy kisbaba.Késett 3 hetet a menstruációm,pozitív lett a teszt.A kislányom nagyon anyás.A párom azt akarja tartsuk meg,nem jó a nagy korkülönbség.Én nem akarok még most neki kistesót majd csak 4-5 év múlva.Szerintetek megtartsuk?

2016. márc. 29. 13:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%

Szóval azert mert nem boldogulsz a lanyoddal es nem sikerul megnevelni, ezert inkabb elvetetned a masikat...

Nem vagyok abortuszellenes de az ilyen kerdeseknel ledobbenek... Pont hogy jot tenne a teso a lanyodnak is, megtanulna nemcsak ő letezik egyedul es nem hozza igazodik mindenki.

Amugy meg a gyerekek folyamatosan fejlodnek, helyes neveles mellett mire megszuletik a teso megvaltozhat a viselkedese is.

2016. márc. 29. 17:13
 22/32 A kérdező kommentje:
Na jó ezt kikérem magamnak!!Méghogy nem tudom megnevelni a gyerekem...Csináld már te utánam úgy,hogy gyakorlatilag egyedül nevelem a gyerekem,amikor ketten vállaltuk!!A férjem a munkája miatt éjjel-nappal dolgozik,a gyereket alig látja.A nagyszülõk megint semmit nem segítenek.Nevelem,ügyes kislány csak hát aki nem tudja milyen is egy majd'1,5 éves gyerek az nem mond ilyeneket ,kedves utolsó
2016. márc. 29. 17:22
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező! Az én gyerekeim 10,8,5.5 évesek és még mindig anyásak :D azt tapasztaltam az ilyen kicsi 15 hós gyerekek még könnyen alkalmazkodnak az új helyzethez. Megtartanám! :))
2016. márc. 29. 17:54
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam itt vitatkozni de azert kerdezo nezz mar egy kicsit magadba... A kerdesed utan szerintem pont neked nincs jogod felhaborodni. Még egyszer: abortuszra mennél azert mert a lanyod nagyon anyás, mikozben ti felelotlenek voltatok, osszejott a kisteso akit kesobbre egyebkent magatok is terveztetek. Majd pár ev mulva meséld el a lányodnak, hogy annyira nem birtal vele, igy miatta kellett elvetetned a tesot....

Egyebkent gondolom tisztaban voltal a gyerekvallalas elott hogy a férjed mennyit dolgozik es erett felnott emberek lévén meg is beszéltétek ki mennyire tudja kivenni a részét a gyereknevelésből.

2016. márc. 29. 18:01
 25/32 A kérdező kommentje:

Látom,szövegértés nulla...A lènyeget nem érted meg,hogy miért is nem akarom azt a gyereket...Ez nem a kislányomtól függ ...

Az utolsó elotti valaszolonak koszonom :)

2016. márc. 29. 18:51
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Bennem fel sem merülne az abortusz! Teljesen magam nevelem a 2 èvesem,mivel a fèrjem egèsz nap dolgozik. Igaz mi tudatosan vállaltunk másik babát,mert sosem merült fel bennem,h ne oldanám meg. 2èv 5 hònap lesz a gyerekek közt. Egy anya mindent meg tud oldani,cssk akarateró kell.

Èn csak egyet szeretnèk kèrdezni: A már meglèvő gyereked meg tudnád ölni? Ugye h nem? Akkor a másikat mièrt szeretnèd? Ugyanolyan gyereked mindkettő!

Ezen kicsit elgondolkoznèk!

Egyèbkènt kìvánom,h a lehető legjobb döntèst tudjátok meghozni!

2016. márc. 29. 20:26
 27/32 A kérdező kommentje:

Igazad van,köszönöm válaszod! :)

2016. márc. 29. 21:09
 28/32 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne vetesd el. Én elkövettem ezt a HIBÁT!! Te ne tedd!
2016. márc. 29. 22:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem is kérdés ha úgy is akartatok még egy babá, mindenképpen tartsd meg. Ki tudja mit hoz a jövő és, hogy sikerülne akkor is. Ő meg már ott van és szeretheted mindkettőt!
2016. márc. 29. 22:46
 30/32 anonim ***** válasza:
Engem 6 honapos babaval hagyott el a ferjem, ugyhogy en tenyleg szo szerint egyedul nevelem. Es meg igy is megtartanam! A gyerek egy csoda! Ne felejtsuk el a tobb szazezer, millio part akik mindent megtennenek, hogy gyerekuk szulessen!
2016. márc. 30. 02:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!