Szerintetek megtartsam a babát?
Szóval azert mert nem boldogulsz a lanyoddal es nem sikerul megnevelni, ezert inkabb elvetetned a masikat...
Nem vagyok abortuszellenes de az ilyen kerdeseknel ledobbenek... Pont hogy jot tenne a teso a lanyodnak is, megtanulna nemcsak ő letezik egyedul es nem hozza igazodik mindenki.
Amugy meg a gyerekek folyamatosan fejlodnek, helyes neveles mellett mire megszuletik a teso megvaltozhat a viselkedese is.
Nem szoktam itt vitatkozni de azert kerdezo nezz mar egy kicsit magadba... A kerdesed utan szerintem pont neked nincs jogod felhaborodni. Még egyszer: abortuszra mennél azert mert a lanyod nagyon anyás, mikozben ti felelotlenek voltatok, osszejott a kisteso akit kesobbre egyebkent magatok is terveztetek. Majd pár ev mulva meséld el a lányodnak, hogy annyira nem birtal vele, igy miatta kellett elvetetned a tesot....
Egyebkent gondolom tisztaban voltal a gyerekvallalas elott hogy a férjed mennyit dolgozik es erett felnott emberek lévén meg is beszéltétek ki mennyire tudja kivenni a részét a gyereknevelésből.
Látom,szövegértés nulla...A lènyeget nem érted meg,hogy miért is nem akarom azt a gyereket...Ez nem a kislányomtól függ ...
Az utolsó elotti valaszolonak koszonom :)
Bennem fel sem merülne az abortusz! Teljesen magam nevelem a 2 èvesem,mivel a fèrjem egèsz nap dolgozik. Igaz mi tudatosan vállaltunk másik babát,mert sosem merült fel bennem,h ne oldanám meg. 2èv 5 hònap lesz a gyerekek közt. Egy anya mindent meg tud oldani,cssk akarateró kell.
Èn csak egyet szeretnèk kèrdezni: A már meglèvő gyereked meg tudnád ölni? Ugye h nem? Akkor a másikat mièrt szeretnèd? Ugyanolyan gyereked mindkettő!
Ezen kicsit elgondolkoznèk!
Egyèbkènt kìvánom,h a lehető legjobb döntèst tudjátok meghozni!
Igazad van,köszönöm válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!