Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy megtartsam a babát?

Figyelt kérdés
Ha még nem vagyok 18 éves és a szüleim nem egyeznek bele az abortuszba,akkor meg kell tartanom a babát vagy mi a teendő?

2012. júl. 7. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
mivel még fiatal korú vagy, így a szüleid beleegyezése kell az abortuszba is, és a megtartásba is.
2012. júl. 7. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Ha még nem vagy 18 és szüleid nem engednek abortuszra akkor meg kell tartanod,mert ameddig kiskorú vagy addig az ő beleegyezésük is szükséges.
2012. júl. 7. 09:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tévedés. Alapból a szülő beleegyezése kell az abortuszhoz. HA a gyerek és a szülők akarata nem egyezik, akkor a Gyámhivatalt kell felkeresni-minél hamarabb-és ők a gyerek érdekeit és akaratát figyelembe véve döntenek. Sem abortuszra, sem terhesség megtartására nem kötelezhető senki.
2012. júl. 7. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első 2 válaszoló nagy baromságot írt! A Gyámhivatal jár el a dologban!
2012. júl. 7. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A Gyámhivatal dönt, ha a szülő és a gyermek között nincs megegyezés. Tehát akaratod ellenére nem fognak se abortuszra, se terhességmegtartásra kötelezni.
2012. júl. 7. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Ha még nem vagy 18 éves mikor megszületik a kicsi, akkor a szüleid lesznek a gyámjai automatikusan (egyik ismerősöm 17 és fél évesen szülte még régen a kisfiát, neki így volt) de az abortusszal kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert én ellene vagyok... ha megnéznéd a Néma sikoly című filmet megtudnád, hogy miért.
2012. júl. 7. 11:05
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

A 6-os válaszolónak.

Nem tudhatod milyen körülmények között esett teherbe.Nem mindig,léha,könnyelmű kis ku...vának valót kell látni egy fiatal lányba.!(Diszkódrog,erőszak stb.)

Ha ő valamiért úgy dönt,hogy szeretné elvetetni a babát,valószínű,hogy akkor tényleg nem kellene megszületnie.Feleslegesen tennéd ki a film hatására ekkora érzelmi megterhelésnek!És nem bántásból írtam,mert tudom csak jót akarsz,de nem szabad ilyet tenni.

Kérdező.Semmi esetre se nézd meg azt a filmet!Majd annak is eljön az ideje,nem véletlenül van betiltva a film!

2012. júl. 7. 11:14
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
A Néma sikoly egy nagy baromság.
2012. júl. 7. 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarom elítélni a kérdezőt, mert nem ismerem a körülményeit, de ha ismerném se ítélném el, de azért az előzőt megkérdezném, h miért is baromság a néma sikoly? Szerintem csak azért mert sokaknak fáj az igazság. Nem hinném, h akkora baromság lenne, mivel egy olyan orvos mutatja be a videót, aki ezer, tízezerszámra csinált abortuszt, még a saját gyerekével is végzett, és miután látta, h mit mutat abortusz közben az ultrahang, már csak nagyon ritka és indokolt esetekben végzett abortuszt. Aztán később már nem is vállalt, mert megtért, és a abortusz elleni harc egyik legkiemelkedőbb alakja lett.

És szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy nem egy és nem két élet múlott ezen a videón. Szóval emiatt nem nevezném én baromságnak.

2012. júl. 8. 08:03
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Azért baromság, mert nincs annál mocskosabb dolog a világon, mint valakinek, akinek abortuszra van szüksége ilyet mutatni.

Könyörgöm mindenki tudja, hogy mi történik -elvesznek egy meg nem született életet. Szerinted, ha valaki, aki pl erőszak áldozata lesz, beteg a babája, vagy csak épp baleset miatt lett terhes, védekezés mellett, annak milyen érzés egy ilyen propaganda videó? 100 nőből 99 biztos nem azért megy abortuszra, mert haj de jó szórakozás, hanem azért, mert valami miatt nem tudja megtartani a babát. Ha ennek a videónak a hatására tartja meg, az régen rossz. "Nem akartalak, de láttam milyen egy abortusz, ezért születtél meg" Nőjjön fel nyomorban, szeretet hiányban, betegen?

2012. júl. 8. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!