Mit tennétek a helyemben?
Jó olvasni, hogy mások is vannak ilyen helyzetben mint én. Persze ez nem jó sem neked, sem nekem, sem annak aki még így járt. Nálam annyi a különbség, hogy már van két gyerekem, és én így is bevállaltam ezt a terhességet egyedül is. Nekem nem abortuszom volt, hanem missed ab-om júniusban és okt-ben ismét terhes lettem, ugyanattól a pasitól. Persze az első baba sem kellett neki, de akkor sem vetettem el. De hát a vége sajnos ugyanaz lett. De a sors adott még egy lehetőséget. Már több mint két hónapja egyáltalán nem beszél velem. (A gyerekeim a volt férjemtől vannak, ők már iskolásak.) Miatta váltam el, és most tessék. Hogy valaha fog-e foglalkozni a babájával nem tudom. A gyerekek nagyon várják és én is. Hiányzik nagyon, de ezzel tényleg nem lehet az embernek magához láncolnia senkit. De soha nem tudtam volna elvetetni.
Az unokahúgomnak viszont már volt két abortusza, (ő is 30 felett van) és már egy fél éve nem esik teherbe. Úgyhogy szerintem is tartsd meg a babát, majdcsak lesz valahogy.
22 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!