Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Terhes lettem, de a párom nem akarja a gyereket, volt már egy abortuszom tőle, mert szintén nem akarta, de nekem már nincs szívem megölni még egy babát, meg már 30 fölött járok, szeretnék már babát! Volt már valaki ilyen helyzetben és megtartotta? És jóra fordult a dolog? Párja meggondolta magát?
2010. márc. 26. 17:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mikor anyu meg apu találkozott, apu nem akart esküvőt. Lett. Utána nem akart gyereket, anyu pedig nagyon. Mikor már nem lehetett mit tenni, nyilván apám fiút akart. Lány lettem. De együtt maradtak, és nem éreztem soha gyerekkoromban, hogy apám nem szeret. Annyi volt, hogy inkább fiús játékokat vett nekem, és szöget vertünk, szereltünk, kisautókat kaptam tőle. :)
2010. márc. 27. 07:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Jó olvasni, hogy mások is vannak ilyen helyzetben mint én. Persze ez nem jó sem neked, sem nekem, sem annak aki még így járt. Nálam annyi a különbség, hogy már van két gyerekem, és én így is bevállaltam ezt a terhességet egyedül is. Nekem nem abortuszom volt, hanem missed ab-om júniusban és okt-ben ismét terhes lettem, ugyanattól a pasitól. Persze az első baba sem kellett neki, de akkor sem vetettem el. De hát a vége sajnos ugyanaz lett. De a sors adott még egy lehetőséget. Már több mint két hónapja egyáltalán nem beszél velem. (A gyerekeim a volt férjemtől vannak, ők már iskolásak.) Miatta váltam el, és most tessék. Hogy valaha fog-e foglalkozni a babájával nem tudom. A gyerekek nagyon várják és én is. Hiányzik nagyon, de ezzel tényleg nem lehet az embernek magához láncolnia senkit. De soha nem tudtam volna elvetetni.

Az unokahúgomnak viszont már volt két abortusza, (ő is 30 felett van) és már egy fél éve nem esik teherbe. Úgyhogy szerintem is tartsd meg a babát, majdcsak lesz valahogy.

22 hetes kismama

2010. márc. 27. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!