Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Terhes lettem, de a párom nem akarja a gyereket, volt már egy abortuszom tőle, mert szintén nem akarta, de nekem már nincs szívem megölni még egy babát, meg már 30 fölött járok, szeretnék már babát! Volt már valaki ilyen helyzetben és megtartotta? És jóra fordult a dolog? Párja meggondolta magát?2010. márc. 26. 17:05
1/22 anonim válasza:
Én megtartanám a helyedben, akár melletted marad, akár nem. Már "öreg" vagy (bocs, amúgy én is 30 múltam), és ha nem lehet több babád, akkor mi lesz?
2/22 anonim válasza:
Én is megtartanám!Aztán majd alakul!Vagy marad a párod,vagy mehet...!Meglátod,ha megszűlsz a babád MINDENNÉL fontosabb lesz a világon!!!
3/22 anonim válasza:
Nehéz helyzetben vagy. Én is azt mondanám, hogy megtartanám, és felnevelném akár egyedül is, de ez ennél sokkal bonyolultabb. Nem csak az anyagiak miatt. Három hónapos a babám, a párom nagyon sokat segít. Nélküle nagyon nehéz lenne. Szerintem próbálj meg beszélni a pároddal, vedd rá, hogy menjen el veled a dokihoz, hátha akkor megjön a kedve a babához. Jól gondold meg mindenesetre! Ja, és egy gyerek nem fogja hozzád láncolni őt, ha nem akarja a babát.
4/22 anonim válasza:
Utolsónak igaza van..lehet sose akar majd babát..te pedig igen!Én is megtartanám,jó próbája lesz ez a kapcsolatnak,kiderül mennyit ér!
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az előzőnél azt mondta vagy ő vagy a gyerek válasszak, szeretem, ezért őt választottam, de nagyon haragudtam rá, most is ezt mondja, de szeretem még mindig, meg nem szeretném apa nélkül nevelni a picit, de elvetetni sem.
2010. márc. 26. 17:18
6/22 anonim válasza:
Akarsz gyreket? Mert ettől a palitól szerintem az életben nem lesz ha rajta múlik. Tik-tak, ketyegünk, most leszek 31, nagyon nehezen jött össze a baba. Én nem vacilálnék sokat. Egy nő életében a legfontosabb a gyerek, legalább is én így gondom. Egyetlen egy férfi miatt se adnám fel ezt.
7/22 anonim válasza:
"ő vagy a gyerek válasszak" Ne haragudj, hogy ezt írom Neked, de szerintem ez nem korrekt dolog, érzelmi zsarolás, nagyon jól gondold meg, hogy valóban van miért és kiért elvetetni, én megtartanám a helyedben, 30 éves vagyok lassan. Abortusz veszélyes dolog, lehet nem lehet többé gyereked..Pasid viszont lehet..
8/22 anonim válasza:
A helyedben én jól átgondolnám a párommal való kapcsolatot.Bár még csak 25 éves vok,de ha engem ilyen választás elé állított volna,biztos,hogy kiadom az útját.Az idő repül,a biológiai órád ketyeg.Lehet,hogy többé nem eshetsz teherbe egy második abortusz után.Szerelmes még lehetsz,új párral is megtalálhatod a boldogságot.De a GYERMEK vér a véredből,soha ilyen szoros kapcsolat nem fog kötni senkihez.
9/22 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak. Én még "csak" 28 vagyok, de 2 év alatt jött össze a fiam. Volt egy abortuszom 16 évesen (hozzáteszem nem bántam meg, mert erőszakból fogant), mégis rettegtem, hogy nem lehet többet gyerekem.
Most itt van a 6 hónapos tündér fiam, és nem adnám semmiért.
Én egy ilyen pasit nem tudnék szeretni, aki ilyen választás elé állít. Ha meg nem akar gyereket, akkor miért nem kötteti el magát, vagy védekezik 3 gumival, hogy biztos ne essen teherbe a nő?!
10/22 anonim válasza:
Ő hány éves miért nem akar gyereket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!