Terhesség alatt ti mit szedtetek száraz illetve hurutos köhögésre?
Figyelt kérdés
Nektek mi vált be?
Orvossal beszélek majd illetve tudom a gyógyszertárban is segítenek ha kapható vény nélkül valami rá de érdekelne nektek mi vált be.
ma 14:38
1/5 anonim válasza:
Herbal swisst ittam és küzdöttem a túlélésért. Nem sokat segített emlékeim szerint.
2/5 anonim válasza:
Én is ugyanazt, mint egyes. Nekem az íze borzalom volt és nem használt.
3/5 anonim válasza:
Herbal swiss mellé egy újabb negatív pont.
Szülés előtt masfél hónappal elkaptam valamit, végig is köhögtem a masfél hónapot.
Közben megittam 3 nagy kiszerelésű port, nekem bejött az íze, plusz literszám ittam a mézes-narancsos-citromos-mentás-csipkebogyós hagymateákat. De semmitől sem múlt el, iletve alig enyhűlt.
Orvosok, megb a patikusok semmi mást nem mertek ajánlani a Herbal Swissen kívül.
4/5 anonim válasza:
Én semmit nem szedtem semmire xD pedig allergiaszezon volt...ülve aludtam, mert nem kaptam levegőt. 7 év várakozás után inkább semmit, biztosra mentem. Láz esetén más a dolog, de egy náthára nem terhesen se használok semmit, köhögésre is csak hársfateát. Kitartás és jobbulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!