Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ti mit szedtet...

Terhesség alatt ti mit szedtetek száraz illetve hurutos köhögésre?

Figyelt kérdés

Nektek mi vált be?

Orvossal beszélek majd illetve tudom a gyógyszertárban is segítenek ha kapható vény nélkül valami rá de érdekelne nektek mi vált be.

nov. 16. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Herbal swisst ittam és küzdöttem a túlélésért. Nem sokat segített emlékeim szerint.
nov. 16. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Én is ugyanazt, mint egyes. Nekem az íze borzalom volt és nem használt.
nov. 16. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Herbal swiss mellé egy újabb negatív pont.

Szülés előtt masfél hónappal elkaptam valamit, végig is köhögtem a masfél hónapot.

Közben megittam 3 nagy kiszerelésű port, nekem bejött az íze, plusz literszám ittam a mézes-narancsos-citromos-mentás-csipkebogyós hagymateákat. De semmitől sem múlt el, iletve alig enyhűlt.

Orvosok, megb a patikusok semmi mást nem mertek ajánlani a Herbal Swissen kívül.

nov. 16. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Én semmit nem szedtem semmire xD pedig allergiaszezon volt...ülve aludtam, mert nem kaptam levegőt. 7 év várakozás után inkább semmit, biztosra mentem. Láz esetén más a dolog, de egy náthára nem terhesen se használok semmit, köhögésre is csak hársfateát. Kitartás és jobbulás.
nov. 16. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Semmit, nem is nagyon használ rá semmi.
nov. 16. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ennek a herbal swissnek van szopogatótablettája amit lehet terhesen illetve szoptatás alatt is szedni. Elvoltam vele de sokat nem használt
nov. 16. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a szörnyű nagy valóság, hogy amit terhesen lehet szedni az annyit ér, mint halottnak a csók. Így igazából felesleges is.
nov. 17. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Lándzsás utifű szirup. Az orvosom is ezt ajánlotta, de terhesség előtt is mindig ezt használtam, szóval tudtam hogy pár nap alatt rendbe hozza a köhögést.
nov. 17. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Szeretném én is elmondani,hogy a Herbal Swiss nem jó...😃 és most legalább látom,hogy nem csak képzelődtem.

Az első terhességem alatt szedtem össze valamit,alig éltem..hát megittam egy teljes dobozzal és ugyanolyan szarul voltam...

Végül magamtól gyógyultam +1 vagy 2 hét alatt.

A lándzsás utifű tényleg szuper.

Illetve nekem enyhe megfázás esetén nagyon bevált a durván megemelt c vitamin Gyümölcs + vitamin formában és a sok pihenés,tea. Mást nem igazán lehet és nem is kell ilyenkor.

nov. 17. 14:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Sajnos a Herbal Swissen kívül mást nekem se adtak. A gyógyszerészt is kérdeztem hogy a szopogatós gyógyszer a jobb vagy az italpor erre az volt a válasza hogy a tudat hogy megiszom és lepihenek🙈 Ezzel el is mondott mindent 😅

Az íze valóban rossz raktam hozzá egy kis mézet illetve jó sok citrom levét úgy iható volt.

nov. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!