Terhesség alatt ti mit szedtetek száraz illetve hurutos köhögésre?
Nektek mi vált be?
Orvossal beszélek majd illetve tudom a gyógyszertárban is segítenek ha kapható vény nélkül valami rá de érdekelne nektek mi vált be.
Herbal swiss mellé egy újabb negatív pont.
Szülés előtt masfél hónappal elkaptam valamit, végig is köhögtem a masfél hónapot.
Közben megittam 3 nagy kiszerelésű port, nekem bejött az íze, plusz literszám ittam a mézes-narancsos-citromos-mentás-csipkebogyós hagymateákat. De semmitől sem múlt el, iletve alig enyhűlt.
Orvosok, megb a patikusok semmi mást nem mertek ajánlani a Herbal Swissen kívül.
Szeretném én is elmondani,hogy a Herbal Swiss nem jó...😃 és most legalább látom,hogy nem csak képzelődtem.
Az első terhességem alatt szedtem össze valamit,alig éltem..hát megittam egy teljes dobozzal és ugyanolyan szarul voltam...
Végül magamtól gyógyultam +1 vagy 2 hét alatt.
A lándzsás utifű tényleg szuper.
Illetve nekem enyhe megfázás esetén nagyon bevált a durván megemelt c vitamin Gyümölcs + vitamin formában és a sok pihenés,tea. Mást nem igazán lehet és nem is kell ilyenkor.
Köszönöm a válaszaitokat. Sajnos a Herbal Swissen kívül mást nekem se adtak. A gyógyszerészt is kérdeztem hogy a szopogatós gyógyszer a jobb vagy az italpor erre az volt a válasza hogy a tudat hogy megiszom és lepihenek🙈 Ezzel el is mondott mindent 😅
Az íze valóban rossz raktam hozzá egy kis mézet illetve jó sok citrom levét úgy iható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!