Terhesség alatt mivel kenitek a száraz mellbimbótokat?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a dove testápoló jó e rá. Vagy valami specko cucc kellszept. 17. 23:13
1/8 anonim válasza:
Az elején megijedtem, mikor elkezdett cafatokban hámlani, gyorsan vettem gyógyszertári krémet rá.
Igazából semmit nem használt, közben rájöttem arra is, hogy csak a látvánnyal van gond, más probléma nincs ezzel, szóval onnantól nem csináltam vele semmit. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi🙂
szept. 17. 23:24
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász a La Roche cicaplast krémét ajánlotta. Nagyon drága krém, de használt rá.
5/8 anonim válasza:
Nekem is hámlott egy időben, sima testápolóval kentem. Szoptatáshoz majd olyan krémet akarok venni, amit az előbb linkeltek(lansinoh).
6/8 anonim válasza:
Én vettem dm-es bimbóvédőkrémet, kb a 15 héttől kezdett szétrepedni a mellbimbóm és azóta rendszeresen kenegetem (36 hetes vagyok).
7/8 anonim válasza:
Szintén dmessel kentem, az szoptatás alatt is jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
okt. 2. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!