Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Terhes lettem, de a párom nem akarja a gyereket, volt már egy abortuszom tőle, mert szintén nem akarta, de nekem már nincs szívem megölni még egy babát, meg már 30 fölött járok, szeretnék már babát! Volt már valaki ilyen helyzetben és megtartotta? És jóra fordult a dolog? Párja meggondolta magát?
2010. márc. 26. 17:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy mód van rá, tartsd meg. Ha megszülöd, és kb 2-3 éves lesz, meglátog hogy Ő lesz az életed értelme, de ezt csak az tudja akinek van gyereke! Egyetlen kapcsolat sem ér fel az anya.gyerek kapcsolattal. És neked már a korod miatt, meg amiatt hogy volt egy abortuszod, lehet hogy ezt a lehetőséget, hogy anya legyél, örökre ellököd magadtól.
2010. márc. 26. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:

Nővérem egyedül nevel két gyereket. Mindkettő ugyanattól a fickótól van, de az "apuka" Oroszországban él, az első gyerek egy évig nem is érdekelte, meg sem kérdezte él-e, hal-e. Aztán egyszercsak valami varázsütés folytán elkezdett érdeklődni, most ha tud, intéz vízumot és évente 2-3-szor egy-egy hónapra jön hozzájuk.

Szóval egyedül is lehet, csak sokkal-sokkal nehezebb, meg az is lehet, hogy a párod megváltozik, amint apuka lesz.

Szóval ha bízol magadban, és van segítséged (anyuka, nagynéni), akkor vágj bele. :)

31 hetes kismama.

2010. márc. 26. 19:25
 13/22 anonim ***** válasza:

Na néhány évvel ezelőtt detto ilyen helyzetben voltam. Az akkor "párom" nekem is azt mondta, hogy vagy ő-vagy a gyerek. Maradt az abortusz, viszont nagyon megbántam és meggyűlöltem érte. Bár a döntés az én önzőségemen is múlott, de rájöttem, hogy soha nem szeretett igazán, mert a kis kényelmes élete fontosabb volt mindennél. Néhány hónapra rá szakítottunk.

Most megtaláltam azt az embert aki mellett teljes az életem és 10 hetes km vagyok. Lehet a sors hozta így, és visszacsinálni már semmit nem lehet. Én azt mondanám neked, hogy mindenképp tartsd meg a babát, és gondold át a kapcsolatod.

2010. márc. 26. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Miért nem védekezik, ha nem akar babát?
2010. márc. 26. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megtartanám!Én nem vetetnék el egy babát sem,nemhogy kettőt.Amúgy milyen dolog az hogy már az első terhességednél is azt mondta hogy válassz vagy ő vagy a baba.Az ilyen kapcsolat nem kapcsolat.Szerintem tartsd meg mert mi van akkor ha elveteted ezt a babát is és utána már nem lehet gyereked?Sosem fogsz tudni megbocsátani magadnak!De ez csak az én véleményem
2010. márc. 26. 22:01
 16/22 anonim válasza:
Szia szerintem ő soha nem is akar majd gyereket!Neki ez tök kényelmes és ha lehet ilyet mondani teljesen kihasznál téged.Majd elhagy pár év múlva és a sok abortusztól nem lehet gyereked amikor már szeretnéd.Én 25 éves vagyok és 20 hetes kismama de ha az én párom ilyet mondot volna én tuti elzavarom.Neveled fel őt és meglátod ő mindig meleted lesz,de pasid meg lehet másik ez biztos de gyereked lehet nem.Ikáb a pasid küld el és ha szeret akkor ugy is vissza megy ha nem akkor meg feleslegesen fecséreled a drága életedet rá!!!!
2010. márc. 26. 22:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia!! Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én 19 éves vagyok. Az apát nem érdekli a dolog, de én állok elébe mert tudom hogy a legjobb és legcsodálatosabb dolog ő lesz az életemben. És igen ne haragudj tényleg ott vagy az időben, hiszen fiatalabb már nem leszel, és ki tudja hogyha a párod tényleg nem akar soha gyereket,és te meg nagyon is, nehogy kifuss az időből. Szerintem tuti boldog lennél a babával így vagy úgy,de 100 hogy imádnád. én 25 hetes vagyok, az apuka elsőre azt mondta hogy örül neki. na azóta alig láttam. A férfiak nem bírják a felelősséget felfogni, de majd megbánják amikor meglátják a pici tündérkét. Az a lényeg, hogy mindenképp a saját döntésed legyen, és ne hagyd magad érzelmileg zsarolni. Minden jót!
2010. márc. 26. 22:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nehogy férre érts, nem azt mondom, hogy öreg vagy, csak mondjuk ha nem tartod meg szegény babát, fenn áll annak is az esélye, hogy nem lehet többé, vagy nehezen esel teherbe, és ha pl szétmentek pároddal ki tudja, mikor találsz mást akinek szülnél is. ha már benned van a kis picúr, akkor szerintem légy erős és vállald be, hiszen ő semmiről sem tehet, és már tényleg veszélyes lehet mivel nem az első abortusz lenne. Hány hetes vagy egyébként?? Hátha párod más belátásra tér még!
2010. márc. 26. 22:17
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is választás elé állítottam a férjem: Ha nem akar gyereket elhagyom. Nem akart elengedni, a gyerekvállalástól, állítólag az anyagiak miatt félt. Nem akart elkísérni a vizsgálatokra sem, amikor már terhes voltam. Aztán a 13. heti UH óta örül a babának és már a következőt tervezi. A 8. héttől minimális táppénzen vagyok, ő meg közalkalmazott, tehát nem vet fel minket a pénz, sokat oszt szoroz, hogy legyen, aztán mindenből a legjobbat választja a picinek.

Nagyon kívánom, hogy Nálad isjóra fordulnak a dolgok, de ha elhagy a párod, a pici miatt, hidd el nem sokat veszítesz. Gondold csak el, mennyire számít neki az, hogy Te mit érzel, mennyire figyel Rád?!

Légy erős!

Sok örömet!

35 hetes km

2010. márc. 27. 00:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Mintha a barátnőm írta volna. Ő először ragasztkodott a babához, ezért szakítottak. Majd később mégis elvetette, amit annyira megbánt, hogy azóta sem telik el nap sírás és önostorozás nélkül. Retteg, hogy többet nem lehet terhes! Kibékültek, de egyre jobban az derül ki, hogy a pasija nem akar gyereket.
2010. márc. 27. 07:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!