Szétnyílt hasizom?
Figyelt kérdés
10 hónapja szültem és tegnap ellenőriztem a hasamat. Nem tudom eldönteni, hogy van e szétnyílás.
Hanyatt fekve leteszem a talpaimat, felemelem a fejem, és ahogy végig tapintom végig érzek a két oldal között egy árkot, azonban megnéztem a férjemnek is van, illetve a gyerekemnek is. Ez akkor nem szétnyílás, hanem ez a mélyedés természetesen ott van? (Sose vizsgálgattam így magamat).
Köszi ha tudsz segíteni 🤗
ma 09:21
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem puklisodik ki sehol a hasam, kaják után sem puffad jobban, mint szülés előtt. Alap állapotban reggel teljesen lapos.
ma 09:22
2/4 anonim válasza:
Ezt így nehéz lenne megmondani. Általában nagy szokott lenni a has, de még teljes mértékben ezt sem merem kijelenteni, mindenképpen szakember kellene, hogy lássa.
3/4 anonim válasza:
Keress fel egy gyogytornaszt aki ezzel foglalkozik es kiderul :)
4/4 anonim válasza:
Így kell vizsgálni: [link] (nekem a pilates edzőm úgy mutatta, hogy a tenyerem helyezzem függőlegesn először a köldök alatt pár centivel, aztán a köldöknél, aztán fölötte - így, ahogy a videóban van - merőlegesen a hasizmokra és úgy tapintsam ki, hogy hány ujj fér be). De ha bizonytalan vagy keress fel valóban egy gyógytornászt, ő rögtön tud gyakorlatokat is ajánlani. De pl. a Gyerünk anyukám! weboldalnak is vannak idevágó remek cikkei, leírásai és regeneráló tornája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!