Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbálkoztunk a babáért, de...

Próbálkoztunk a babáért, de most el akarom vetetni?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok. Amióta kiderült teljesen megváltoztam. Már nem is emlékszem, hogy miért is kellett ez nekem. Teljesen bepánikoltam. A párommal még nem is beszéltünk erről, hogy most mi lesz. Én régen jobban akartam, ő még várt volna, és most úgy érzem, hogy hallgatnom kellett volna rá, és tényleg várni kellett volna még.

Nem érzek semmit a gyerek iránt. Azt kívánom, hogy amikor megyek a következő ultrahangra akkor ne legyen szívhang.

Szörnyen érzem magam, nem értem mi történik, én akartam ezt a babát nagyon is, de már nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy miért akartam ezt.

Úgy érzem, hogy a párom se örül. Nem tudom mit csináljak. Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz, de már az abortuszon gondolkodok.

Mi történik velem?

2016. jan. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál, és láttam a kisbabánk szívecskéjét, láttam ahogy ott dobog... A mi kisbabánk szíve... Most még inkább össze vagyok zavarodva...
2016. jan. 8. 19:40
 62/73 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztos csalódtál,hogy mégis lett szívhang.
2016. jan. 8. 19:44
 63/73 anonim ***** válasza:
figyelj, úgy látom, te akarod ezt a gyereket. Akkor meg harcolj érte ne futamodj meg az első akadálynál. Lesz ennél nehezebb is, de a gyereked lesz az egyetlen, aki tényleg, őszintén szeretni fog téged.
2016. jan. 8. 19:45
 64/73 anonim ***** válasza:
Nem azèrt normàlis kapcsolatban az egyik fèlnek a màsik ès a gyerekük egyenrangùan fontos nincs olyan hogy az egyik fontosabb mint a màsik(ezt az egyik vàlaszolònak). De abban a kèrdèsben hogy egy tervezett gyereket csak ùgy eldobnànak mert inkàbb mègse akkor azt jelenti nem vagytok igazi tàrsak. Kèrdező dönts annak tudatàban hogy làttad a babàd majd komolyan beszèlj a pàroddal, vidd el Uhra, de ez ìgy nem jò. Biztos vagyok benne hogy bànnàd ha elvetetnèd ès utàna a pàrod sem szeretnèd ugyanùgy.
2016. jan. 8. 19:56
 65/73 anonim ***** válasza:

Na,és szembehánytad már magad a gondolataid miatt???

Vagy csak játszod itt a meghatódott "kismamát"?

2016. jan. 8. 21:03
 66/73 anonim ***** válasza:
Akkor kellemes babavarast!
2016. jan. 8. 23:08
 67/73 anonim ***** válasza:

és párod miért lett könnyes az UH-n?

mert volt szívhang... sajnos

2016. jan. 9. 13:22
 68/73 anonim ***** válasza:
Ott dobogott a kicsi szíve és még ezek után is össze vagy zavarodva? Talán még gondolkozol az abortuszon ezek után? Hányok... 28 hetes kismama vagyok és a bicska kinyílik a zsebemben mikor ilyet olvasok... Lenne szíved megölni... leköpnélek legszivesebben
2016. jan. 9. 13:41
 69/73 anonim ***** válasza:
31%
Borzasztó hogy milyen stílusú válaszolók vannak komolyan.A kérdező így is földön fekszik, ti meg még belerúgtok, ez igen, büszkék lehettek magatokra.Na de ez nem is lényeg.Én akkor most írok egy támogató privát üzenetet a kérdezőnek, mert erre van szüksége, nem pedig az ocsmány válaszokra.Tudom miről beszélek, voltam hasonló helyzetben mint a kérdező.És lám, pár hét alatt kitisztultak a gondolataim, elmúltak rosszulléteim, és imádtam az egész babavárást, azóta megszületett a babám, imádom.Nem vagyok büszke hogy az elején nehezen fogadtam el a helyzetet, de felülkerekedem rajta.Nálam ugyan az előző terhesség volt traumatikus, és ezért féltem a terhességtől, nem a babától féltem, Őt akartam, csak a szülésig vezető út volt számomra rémisztő.Van ilyen sajnos, attól még lehet belőle jó anyuka, hogy most az elején megijedt, miért kell ilyen aljas módon reagálni.Na megy a privát kérdező.
2016. jan. 12. 08:32
 70/73 anonim ***** válasza:
8%
Amellett hogy mocskos szájú itt egynémely megkeseredett nő, még gyerekes is hogy pontozgat.
2016. jan. 12. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!