Ha elhalt terhesség miatt abortuszt kell csinálni, mikor lehet újra próbálkozni a babáért?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 06:42
1/9 anonim válasza:
Sajnálom, ha így alakult. Az orvosok 3-6 hónapot mondanak attól függően, milyen korai a terhesség.
Nekem 10 hetesen volt missed ab, utána fél évet vártunk.
2/9 anonim válasza:
Sajnálom, h át kell élned neked is :( Nekem 10 hetesen volt missed ab-m, nekünk a doki 3 hónapot javasolt. Utána rögtön babás is lettem!Kitartást!
3/9 anonim válasza:
10 hetesen volt missed ab om , 6 honap utan ismet terhes vagyok:)9 hetes kismama
4/9 anonim válasza:
12 hetesen volt, 3 hónap várakozás, azonnal összejött, 16 hetes vagyok :)
5/9 anonim válasza:
9 hetes volt, 3 hónap múlva mentem vissza a dokihoz, hogy megbeszéljük, mikor kezdhetjük újra. Megnézett uh-val, már 8 hetes volt , nem is vettem észre, hogy terhes vagyok újra!
Most 6 hós és itt alszik a szobában!
6/9 anonim válasza:
Nekem is 3 hónap várakozást mondtak, de mindenképp kérdezd meg majd a dokit és hallgass rá. Kitartást! Együtt-érzek veled!
7/9 A kérdező kommentje:
hát igazábol.. nekünk üres petezsák volt.. aztmondta az orvos, hogy nagyon, de nagyon pici embrió lehetett benne, csak a petezsák volt nagyobb.. azt mondta hogy annak a mérete kb. 6 hetes zsákkal ér fel.
2013. febr. 20. 16:06
8/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy még a minimális méretet sem érhette el. uh-n sem volt látható
2013. febr. 20. 16:08
9/9 poppyseed válasza:
az abortusz után 2-3 héttel megtörténik a következő peteérés, akár azonnal teherbe eshetsz, ezért fontos gondoskodni a fogamzásgátlásról már a műtét után. gyakorlatilag csak rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!