Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mernétek próbálkozni egy...

Ti mernétek próbálkozni egy vetélés és egy méhen kívüli terhesség után?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, semmi akadálya egy egészséges várandósságnak ezek után sem.
2012. okt. 17. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen én ismerek egy lányt aki egy terhesség alatt minden rossz amit eltudsz képzelni megtörtént vele, ma pedig egy egészséges kisfiúk van.
2012. okt. 17. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Még szép!!!

Bár, egyelőre vetélésem nem volt (kopp-kopp), csak méhen kívüli terhességem, de biztos voltam benne, hogy addig nem nyugszom, míg nem szülök legalább egy egészséges babát!

Amíg van remény (bármilyen módon is) és az ember igazán szeretné, addig küzdeni kell, és előre tekinteni! Sok sikert kívánok és sok erőt, tudom, hogy lelkileg nagyon nehéz! De utólag azt fogod mondani, megérte!

2012. okt. 17. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősömnek 3 méhenkivüli után lett egészséges babája. De azért az is hozzátartozik, h az utolsó méhenkivülinél másik dokihoz került -hála az égnek- aki megnézte rendesebben is, és megállapította, h hosszú a petevezetője. Uh-ra kellett járni hozzá, és amikor jó nagy volt a tüsző, akkor mondta doki, h most menjenek haza és akció, mert nagy az esély, erős lesz ez a petesejt h végigmenjen az "úton" . Így is lett!:)
2012. okt. 17. 15:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Persze és próbálkoztam is két vetélés után lett két egészséges fiam, igaz mindkét terhességet végigaggódtam és véreztem is 12. héttől 16.- hétig.

De nem adtam fel mert babára vágytam mindennél jobban :))

2012. okt. 17. 15:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagyok, hogy csupa jó "történetekkel" bombáztok. Az nem is kérdés természetesen, hogy feladjuk-e vagy sem. A méhen kívüli 1 hónapja volt, azóta már meg is jött szerencsére és talán vissza áll minden a régi kerékvágásban. Viszonylag szerencsésnek mondhatom magamat, mert a vetélésnél se és a méhen kívülinél se volt szükség műtéti beavatkozásra, bár így se olyan egyszerű túltenni magamat rajta. A dokim szeretne alaposabban kivizsgál és a köv. mensikor mennem kell vérvételekre és hasonlókra... De a telefonban azt mondhat, hogy nyugodtan próbálkozzunk, amire akkor nem is reagáltam, mert hirtelen fel se fogtam mit mond, mivel nekem még eszembe se jutott így 1 hónap távlatában a próbálkozás. Azóta bogarat ültetett a fülembe. :) És kíváncsi lettem mások (Ti) hogy álltok a kérdéshez!? :)
2012. okt. 17. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok

Én az első vetélésen nehezen tettem túl magam lelkileg főleg mert a barátainkkal egyszerre vártuk a babákat az ő gyerekük már öt éves, még néha most is összeszorul a szívem ha ránézek a lányukra, de most hogy már vannak gyerekeim sokkal jobb...

2012. okt. 17. 17:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, én próbálkoztam. 2007. augusztusban volt egy vetélésem 10 hetesen, 2008 februárban egy méhen kívüli terhességem. Mindkétszer műtöttek. 2008 áprilisában teherbe estem újra és született egy egészséges kisfiam. 2010-ben több kémiai terhesség és egy szintén műtéttel végződő missed ab. után megint sikerült és tavaly született egy egészséges kislányom.

Soha nem fordult meg a fejemben, hogy feladjam, pedig a műtétek és a kórház eléggé megviselt.

Te se add fel!

2012. okt. 17. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:
szia nekem 3gyerekem van sose volt semmi gondom a kicsi aki 18 honapos szoptatam le szoktatam aug végén és szept 14 volt pém uh-n voltam pont akkor látta doki tetünk is ez ügyben terhes lettem rögtön 11 nap mulva pozi teszt!örülés volt aztán 5hetesen el ment spontán a dokim azt mondta nyugodtan már most is probálkozhatunk ujra:-)
2012. okt. 18. 09:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem merek, 4 vetélés után próbálkozni sajnos... :(

Barátnőm volt így, mint te, ők lombikra mentek, hogy ne legyen nekik megint méhen kívüli.

2012. okt. 18. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!