Spontán (műtéti befejezés nélküli) vetélés után kinek hány napra jött meg?
Nekem a doki azt mondta hogy rendes ciklusom van, azért ment el a baba, de most már 4 napja késik akkor is!
Hasszurka van, nyílalás van, de nem tipikusan olyan, mintha megjönne.
Elég gyenge géppel nézett meg a doki és hamar végzett. Amikor a kórházba voltam a vérzés miatt, nehezen találták meg a petezsákot! Együtlét szerint 2,5 hetes volt, menszi szerint 6 hetes!
Lehet hogy mégis megmaradt a baba?
Szia!
Bár tapasztalatból nem tudok neked mit mondani csak a szakmai tapasztalatomat osztanám meg. És annak az én logikám szerint.
Mivel elvetélhettél ezért ez szülésnek nyilvánul nem tudom, hogy meddig véreztél de szerintem még 6 hét bele fér a dologba. Már mint a műtéttől. De ha nagyon aggódsz akkor csinálj egy tesztet és az biztosan ki fogja mutatni neked, ha babás vagy.
Kedves Kérdező!
Az első válaszoló vagyok értem, hogy nem volt műtéted, de ha spontán vetéltél is el az is szülésnek nyilvánul. Ne kiabálj csak segíteni szeretnék neked. EÜ-s
2 napja megjött, így legalább tudom hogy minden rendben van!
Ha elmúlt próbálkozhatunk újra a tesóval!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!