Vetélés és műtéti befejezés után mennyi ideig nem lehet szeretkezni illetve fürdeni/strandra menni?
Iszonyú meleg van és terveztük volna,menni a napokba fürdeni de aggódom,hogy gond lehet a fertőzésveszély miatt. 3hete történt a vetélés/műtét.
A doki nem mondott aznap semmit,egy ügyeletes orvos volt így megkeresni sem tudom ez ügyben.
Mit gondoltok?
Köszönöm szépen.
Én is minimum 4-6hétre gondoltam.
Pedig olyan jó lenne,meghalok annyira meleg van nálunk éjszak is 31-32fok. :( Na meg a lelkemnek is jót tenne kimozdulni.
Nekem azt mondta az orvos, ha elmúlik a vérzés már lehet.
Mi 13 nap múlva már együtt is voltunk, a kisfiam most lesz 15 hós, elsőre sikerült és végre problémamentes terhességem volt.
5-ös vagyok, strandon is voltam kb 2 héttel utána
Nekem nem lett semmi problémám, ezzel nem bíztatlak téged is erre, mondjuk engem megnézett az orvos 1 héttel utánna és a méhszáj már zárva volt
Kedves Utolsó válaszoló!
Köszönöm a válaszod!!
De jó gratulálok a kicsihez!!
Neked kellett használni nála Utrogestan hüvelytablettát?
Félek,hogy ha újra teherbe esek nagyobb a kockázata,hogy ismét elvetélek... :(
Nekem is 15hónapos a kisfiam.
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen korán szabad újra.
Ennek örülök.
Mármint tudom nálad megnézte a doki.
Én jövőhéten megyek a 4hetes kontrollra,nem is mondta nekem,hogy előbb is lehet menni vagyis nem mondott semmit ezt is csak innen a netről tudtam meg,na meg kikövetkeztettem. :(
Én szívem szerint már mentem volna strandra,de emiatt(nyitva lehet a méhszáj) féltem nagyon.
Bevallom a szeretkezés mellőzését kb. 2hétig bírtuk ki.
Ez van. :)
Remélem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!