Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés és műtéti befejezés...

Vetélés és műtéti befejezés után mennyi ideig nem lehet szeretkezni illetve fürdeni/strandra menni?

Figyelt kérdés

Iszonyú meleg van és terveztük volna,menni a napokba fürdeni de aggódom,hogy gond lehet a fertőzésveszély miatt. 3hete történt a vetélés/műtét.

A doki nem mondott aznap semmit,egy ügyeletes orvos volt így megkeresni sem tudom ez ügyben.

Mit gondoltok?

2012. júl. 1. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a barátnömnek meghalt a babája akkor azt mondták neki hogy 6 hétig.
2012. júl. 1. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden nőgyógyászati műtét -és szülés- után HAT HÉT.
2012. júl. 1. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Én is minimum 4-6hétre gondoltam.

Pedig olyan jó lenne,meghalok annyira meleg van nálunk éjszak is 31-32fok. :( Na meg a lelkemnek is jót tenne kimozdulni.

2012. júl. 1. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
6 hét. Még nyitva lehet a méhszáj és könnyen összeszedhetsz egy fertőzést. Sajnálom,hogy így történt, nekem is volt kettő. Kitartás!!
2012. júl. 1. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta az orvos, ha elmúlik a vérzés már lehet.

Mi 13 nap múlva már együtt is voltunk, a kisfiam most lesz 15 hós, elsőre sikerült és végre problémamentes terhességem volt.

2012. júl. 6. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, strandon is voltam kb 2 héttel utána

Nekem nem lett semmi problémám, ezzel nem bíztatlak téged is erre, mondjuk engem megnézett az orvos 1 héttel utánna és a méhszáj már zárva volt

2012. júl. 6. 14:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Köszönöm a válaszod!!

De jó gratulálok a kicsihez!!

Neked kellett használni nála Utrogestan hüvelytablettát?

Félek,hogy ha újra teherbe esek nagyobb a kockázata,hogy ismét elvetélek... :(

Nekem is 15hónapos a kisfiam.

Nem is gondoltam volna,hogy ilyen korán szabad újra.

Ennek örülök.

Mármint tudom nálad megnézte a doki.

Én jövőhéten megyek a 4hetes kontrollra,nem is mondta nekem,hogy előbb is lehet menni vagyis nem mondott semmit ezt is csak innen a netről tudtam meg,na meg kikövetkeztettem. :(

Én szívem szerint már mentem volna strandra,de emiatt(nyitva lehet a méhszáj) féltem nagyon.

Bevallom a szeretkezés mellőzését kb. 2hétig bírtuk ki.

Ez van. :)

Remélem nem lesz gond.

2012. júl. 7. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!