Nem akar a párom szeretkezni?
Azért ide írtam,mert elég összetett a problémám.3 és fél éve vagyunk együtt,van egy 20 hónapos kislányunk,a páromnak szeptemberbwn volt egy lágyék és here sérv műtétje,azóta borzasztó ritkán vagyunk együtt.Van olyan ,hogy 2 hetente 1-szer,próbáltam beszélni vele erről,de sosem jutunk előbbre.Azt mondja szeret,mi vagyunk a mindene,de sok a probléma(pénz,hitel)ezek járnak állandóan a fejében,és még a műtét helye is fáj neki frontokon.Mivel vállalkozó,állandóan hatja a munkát.Én mindig mondom,hogy ez így nem mehet tovább elhidegülünk és ráfogunk menni,de ő állítja,hogy szeret.
tegnap viszont kiderül,hogy terhes vagyok.Teljesen kétségbeestem,ha már most így áll a kapcsolatunk,akkor később mi lesz.Én szeretem,de félek.Kérlek segítsetek,hogyan oldhatnám meg ezt a problémát.Tegnap óta csak sírok,nagyon kétségbe vagyok esve
Hát ha az vigasztal, nagyon sok esetben az első három hónapban nagyon nem kívánják a terhes anyák a szexet....:)
Kevés vigasz tudom, csak kicsit kedvre akartalak deríteni...:)
Amúgy én ilyen esetben-főleg ha 100%-ra tudom h szeret és nem azzal van a gond, h pl. már nem kíván- segítenék magamon. Végülis elég jól elvagyunk mi nők ezzel a dologgal, nem kell megkeseredni az élvezet hiányától. Aztán csak rendeződik valahogy....
Nem 20 hetes terhes, hanem 20 hónapos a kislánya!!!!
Én szerintem a stressz miatt kezdődik nála némi impotencia, amit abba takar, hogy volt egy sérv műtétje.
A szeptember már nagyon rég volt, még egy nő is, császár után már nem sokkal, mondjuk ez változó lehet, de max 3 hónap múlva már akciózik :)
De inkább kevesebb.
Szerintem ha most nem oldjátok meg, akkor ez csak rosszabb lesz, és ha halmozódik a dolog, akkor más problémát is szül. Szerintem nagyon fontos a szex a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!