Másnál is volt így? A párom nem akar szeretkezni, már vetéltem el, most vagyok 13hetes és közölte majd szülés után! Mit tegyek? Fél, hogy olyan más oda bent, meg nehogy baja legyen a picinek!
Menjetek el együtt a dokihoz és a doki elmondja neki, hogy nem más és semmi baja nem lesz a picinek attól.
Ha terád nem hallgat.
Szia!
Ha az orvos nem tiltott el amúgy sem a szexuális élettől ; akkor szépen a következőket el kell mondani neki, vagy a neten elolvasni neki vagy könyvet mutatni:
A pici magzat teljesen védve van odabent. Egyrészt védi a magzatvíz, ami úgy öleli körül, mint egy selyemtakaró; aztán ott a méhed a méhizmokkal. Olyan erősen és szilárdan tartják, hogy a lépéseid rezgését sem érzi meg.(a későbbiek során) Terhesség alatt a hüvelyed nem változik, max. egy kicsit lehet bővebb folyásod. Így tehát nyugodtan lehet szexelni, csak ne hevesen és ne egyszerre 3 féle pózban. Dehát gondolom, ezt a párod is tudja! :)
Ja és még valami , amitől a párom is félt.
Nem, nem "tudja", hogy Ti szexeltek. Nem gondol olyanokat, hogy "már megint ezek itt mit csinálnak???" stb :DD Sőt, ha jól érzed magad, az neki is jó; termelődik a boldogsághormon, ami hozzá is eljut! .)
mi sem szeretkeztünk a terhesség alatt, max 3szor
a férjem féltette a babót és ennyi
el kellett fogadnom mert meg csak nem erőszakolhatom:)
de nem volt könnyű az tény
meg gyakorlatilag vagy 2 hóig nem voltam veszélyeztetett,de akkor sem akarta
ez volt ezt kellett szeretni
Nekem nem volt semmi próblémám a terhességem alatt, de a párom nem akart szeretkezni velem. Azt mondta nem szereti hármasban. És igazából én sem éreztem vágyat.
Aztán mikor megszületett a babánk én rá 3 napra azt hittem megbolondulok, ha nem szeretkezünk, de kivártuk a 6 hetet, mert nem volt addig hajlandó szeretkezni, amíg a doki engedélyt nem adott rá.
Kitartás
7 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!