Tulajdonképpen hogyan megy ez a szülés utáni vérzés? Meddig tart és milyen jellegű? Mikor jön meg az első menstruáció? Mikor lehet szülés után először szeretkezni? Bocsi a sok kérdésért, de sokmindent hallani.
mindenkinél máshogy van.van akinek csak 1-2 hét van aki vérzik 6 hétig.én 5 hétig véreztem.az első pár napban(amig a korházba voltam erősen véreztem,szal sok volt,de lassan kezdett csökkenni.1 hét után már elég volt a sima betét(always-t használtam)szülés után 4 héttel már elég volt a tbetét,mert már csak barnáztam leginkább.
mikor elmult a vérzésem(5.hét)utána a párommal már voltunk együtt.
az első menstruációm 8 hetesen jött meg(valószinü h a fog.injekció hozta ki)2 hétig tartott.azóta semmi.
remélem tudtam segíteni az én esetemmel,de ez mindekinél más.
könnyű és gyors szülést
5 hós fiucska anyukája
Nekem 6 hétig tartott a szülés utáni vérzés. Bár maga a vérzés csak 2 hétig, utána erős majd egyre gyengébb barnázás. Szexelni a 6.hét után lehet.
Nekem a babám 1 éves szülinapja körül jött meg először. Nem lett egyből 28 napos ciklus, mint régen.
A vérzés 2-3 hétig tartott.
A mwnstruációm először a baba 3,5 hónapos korában jött meg, majd 5 hónaposan és utána minden hónapban 28 napra. 10 hónapos és még szoptatok.
Viszont az első 2 napon ömlik belőlem a vér (tampon+be betét), nem szedek semmilyen fogamzásgátlót.
Spirált akarok felrakatni, az első szülésem után is az volt fent 6 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!