24hetes vagyok. A férjem nem akar velem szeretkezni, mert zavarja, hogy ott van a baba. Más férje/párja is így gondolkodik?
Szia!
Velunk is igy volt, foleg ha en voltam felul, azt mondta hogy rendesen erzi a hasan a babat. :) Mi epp ezert mindig hatulrol csinaltuk az utolso hetekben, kenyelmi szempontokbol is elonyos volt. :)
Nagyon sokan vannak így, köztük mi is. Ne aggódj emiatt, ettől még ugyanúgy szeret.
Nálunk az vált be, hogy sokat beszélgettünk a dologról, arról, hogy nem lehet baja a babának és ő úgysem érzi, hogy mi mit csinálunk, ez bevált.
Igaz most egy két hete már újra nem csináljuk, de most már a finisben vagyunk és inkább én nem akarom, félek nehogy előbb induljon a szülés.
Üdv
Szia!
Nálunk a férjem a 31. héten mondta be az unalmast,mert jól megrugdosta a bébike:).Mondtam,hogy semmi baja sem lesz tőle,de ő meg kényelmetlenül érezte magát közben,így hát nem erőltetem.Pedig kíván,mondja és látom is:).
Beszéljetek róla,vagy találjatok ki valamilyen alternatív megoldást.
A barátnőmnek,aki félidős,meg egyenesen megtiltotta doki,nemcsak szeretkezést,hanem az orgazmust is,mert PCO-s.Majd megőrülnek szegények!
Kitartás!
Üdv egy lassan két hónapja nem szeretkezett:) 39 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!