Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen tudtatok még...

Hány hetesen tudtatok még szeretkezni ?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Engem nagy hassal már taszított. Ritka, de ilyen is van :) Férjem nem zúgolódott érte, ő is azt mondta, furcsa lenne.

Nekem meg (bocsánat, én sajna ilyen vagyok) kicsit perverz gondolat volt hogy nagy hassal szexeljek. Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen a hátamon futkos a hideg, ha a terhes-szexre gondolok. Pedig már másfél éves a gyerek, és már minden visszatért a rendes kerékvágásba, de még mindig állati idegen tőlem a nagy pocakos szex.....

2012. márc. 27. 14:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi még az utolsó napokban is. Persze szépen "öregesen" Egyikünket sem taszított, nem okozott gondot sem, nem is szültem hamarabb... :) a fiam így is túlhordtam 4 nappal.
2012. márc. 27. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem semmi visszataszító nem volt benne, az elsőnél még a 37.héten szexeltünk, nemsokra rá meglett a babus. Most is hasonló kedvünk lenne hozzá a második terhességnél, de a kisfiam lestrapál nap közben és így van hogy előbb horkolok, mint apa...
2012. márc. 27. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

31. hét közeledtével még simán minden nap :-)

Remélem így marad később is, nálunk nincs gond, kívánjuk egymást :-)

Hány hetes vagy kedves kérdező, nem kívánod már a szexet?

2012. márc. 27. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem olyan 38.hétig. Utána már élni sem volt kedvem. Olyan hatalmas volt a hasam,hogy az ágybol is alig bírtam felkelni.
2012. márc. 27. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
34-35 hetesen már minden bajom volt, óriási lett a pocakom is, így ekkor már ritkultak az együttlétek meglehetősen. Előtte nem volt gond, szerencsére páromat nem zavarta a pocak, én pedig kívánósabb voltam, mint terhesség előtt.
2012. márc. 27. 14:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, 6-os vagyok. 37. hétre szültem végül.
2012. márc. 27. 14:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Kb. a 37. hétig. Azért hagytuk abba, mert közvetlen szex után véreztem. Nem lett semmi baj, valószínűleg a hüvely sérült meg egy ici-picit, mivel másnap a doki semmit nem talált. Alig bírtam ki, aztán még szülés utáni pár hét. Örökkévalóságnak tűnt. :)
2012. márc. 27. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Egészen a legvégéig, tehát a 40. hétig. Hiába volt hatalmas pocakom, találékonyak voltunk, megoldottuk.
2012. márc. 27. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi is a 38. hétig.Utána már kényelmetlenül éreztem magam, az óriási hasammal...

39. héten megszületett a fiacskám.:)

2012. márc. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!