Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mernétek próbálkozni egy...

Ti mernétek próbálkozni egy vetélés és egy méhen kívüli terhesség után?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 15:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én se "merek". De ugyanakkor bennem van az is, hogy mi van ha most minden rendben lesz?! :-)))
2012. okt. 18. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok

Engem a méhen kívüli miatt sajnos műtöttek anno, a bal petevezetőmet el kellett távolítani, de nekem is azt mondta a dokim, hogy műtét után amint megjön 1x a mensim, próbálkozhatunk, sőt, kifejezetten kért, hogy próbálkozzunk! Ugyanis a szervezetnek elég ennyi idő a regenerálódásra, a lelkemnek pedig az segít, ha mihamarabb tehebe esek. Mondta, minél többet vár vki, annál jobban elhatalmasodik a félelem és mégjobban befordul az ember. Megfogadtuk a tanácsát, bíztatását és egyből "ráfeküdtünk" a témára. :-) A 2. ciklusban már terhes maradtam! Ennek kb. 2 éve, azóta már úton van a kistesó is! Csak pozitívan!!! Minden elképzelhető jót kívánok, bízz magadban, bízz a testedben!!

2012. okt. 28. 21:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! :) Nagyon örülök, hogy Nálatok azóta már kis tesó is jön! Igyekszem pozitív lenni. Nem szeretnék sokat várni, mert akkor bele kergetem magam az őrületbe szerintem. Én is úgy gondolom, hogy könnyebb lenne túl lenni a dolgon, ha újra próbálkoznánk! Remélem sikeresen :)))
2012. okt. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!