Hogy tudnék elvetélni, ha csak pár napja vagyok talán terhes?
Sehogy.
Majd ha kiderül, hogy tényleg terhes vagy, és nem akarod a gyereket, akkor mehetsz elintézni a dolgot a hivatalos útján.
Te tényleg nem vagy okos.. Annyiszor megírták már! A citrom nem késlelteti a menstruációt. Sőt semmi nem késlelteti. Ha a szervezeted szerint meg kell jönnie, akkor meg is fog jönni.
Ha nem volt annyi eszed hogy megfelelően védekezz, akkor most vállald a következményeket, és ne kísérletezz esetleges elvetélésekkel. Csinálj tesztet. Ha terhes vagy akkor menj orvoshoz, és kérj időpontot abortuszra vagy szüld meg..
(Előbb már írtam kommentet, ugyhogy lehet, hogy kétszer fogom ugyanazt írni)
Védekeztünk, csak nem az egész alatt. Mint hogy nem élvezett belém, maximum előváladéktól lehetek terhes. De nem szidást kérek, hanem választ a kérdésemre. Köszi!
Erre egyszerűen nem tudok mit mondani.Még egy ilyen bolond ember nincs mint te.Késlelteted(?),védekezni eszedbe sem jut,majd jössz nyavalyogni,hogy jaj lehet,hogy terhes vagyok.Majd szórakozol a saját gyereked életével/már ha terhes vagy/,és otthoni vetélésről kérdezel?Tudod mivel jár ez?Beletudod egyáltalán az agyadba vésni?Nézz már meg egy videót az abortuszról!Na,meg ha el is vetélnél akkor is dokihoz kell menjél,mert meg kell néznie,hogy kitisztultál-e rendesen.
Már csak abban bízom,hogy 14-nél nem vagy több....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!