Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok és véreztem...

Terhes vagyok és véreztem tegnap, ugye nem fogok elvetélni? Nyugtassatok meg, ez gyakori?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok és tegnap véreztem,barnás pirosas szinű volt és a tisztaságibetének a közepét kitöltötte.

Azonnal bementem a sürgősségire, ahol nagyon kedvesen bántak velem Az orvos duphastont írt fel napi kettőt kell szednem. Ennek ellenére nagyon féltem a babámat. Első terhesség és másfél éve várunk rá.Hasi uh-on is látszódott már.Nagyon aggódom.

2010. ápr. 8. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Most mindenképp pihenj sokat, de gondolom ezt az orvos is mondta, ne emelj, inkább csak feküdj. A barátnőm is így járt, belőle még nagy alvadt vérdarabok is jöttek, és kb egy hónapig feküdt otthon, és azóta rendben van, már 20 hetes :)

Boldog babavárást!

2010. ápr. 8. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igaz, nekem nincs ilyen tapasztalatom, de nagyon jól tetted, hogy azonnal orvoshoz mentél.A Duphaston segíteni fog.A sógornőmnek sajnos már volt 2 vetélése, de a 3. baba megmaradt, mert kapott rá terhességmegtartó gyógyszert.Most volt a kislány keresztelője!Próbálj megnyugodni, és pihenj sokat.
2010. ápr. 8. 08:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy írtatok próbálok megnyugodni ki sem kelek az ágyból. Remélem nem lesz semmi baj.

Hát ezek szerint tényleg gyakori..jaj csak baj ne legyen

2010. ápr. 8. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon lényeges szerintem a pihenés,ágynyugalom (és a lelki nyugalom is ;) )

Terhességem elején én is megjártam az ügyeletet néhányszor ezekkel a tünetekkel. Duphastont,Nospat,Magne-B6-ot kellett szednem és szigorúan feküdni. (csak zuhanyozni és wc-re keltem fel) Most 26.hetes vagyok és imádom,hogy mocorog a babóca a pocakomba. Persze továbbra is óvatosnak kell lennem,de azért már könnyebb!

Kitartás,és pozitív gondolkodás :)

Nekem azt mondta az orvos,hogy ezek a gyógyszerek megakadályozzák az "anyai vetélést",de a baba genetikájából adódó vetélést nem tudják. (ha egészséges,akkor hidd el,hogy nagyon kapaszkodik Ő! ) :)

Örömteli babavárást!!!!

2010. ápr. 8. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Így van, jól írták az előttem válaszolók, sok sok pihenés, pozitív gondolatok és a gyógyszer amit adott a doki, meg Magne B6 meg fogják tartani a picikédet :))

Olvass jó könyvet, nézz tv-t, beszélgess a babával ha kedved van és meglátod hamar elrepül a rizikós időszak :)

Minden jót Nektek!!!

2010. ápr. 8. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a jó tanácsokat. Igyekszem betartani azokat.Nektek is minden szépet, s jót!
2010. ápr. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!