Terhes vagyok és véreztem tegnap, ugye nem fogok elvetélni? Nyugtassatok meg, ez gyakori?
6 hetes terhes vagyok és tegnap véreztem,barnás pirosas szinű volt és a tisztaságibetének a közepét kitöltötte.
Azonnal bementem a sürgősségire, ahol nagyon kedvesen bántak velem Az orvos duphastont írt fel napi kettőt kell szednem. Ennek ellenére nagyon féltem a babámat. Első terhesség és másfél éve várunk rá.Hasi uh-on is látszódott már.Nagyon aggódom.
Szia!
Most mindenképp pihenj sokat, de gondolom ezt az orvos is mondta, ne emelj, inkább csak feküdj. A barátnőm is így járt, belőle még nagy alvadt vérdarabok is jöttek, és kb egy hónapig feküdt otthon, és azóta rendben van, már 20 hetes :)
Boldog babavárást!
Nagyon köszönöm, hogy írtatok próbálok megnyugodni ki sem kelek az ágyból. Remélem nem lesz semmi baj.
Hát ezek szerint tényleg gyakori..jaj csak baj ne legyen
Szia!
Nagyon lényeges szerintem a pihenés,ágynyugalom (és a lelki nyugalom is ;) )
Terhességem elején én is megjártam az ügyeletet néhányszor ezekkel a tünetekkel. Duphastont,Nospat,Magne-B6-ot kellett szednem és szigorúan feküdni. (csak zuhanyozni és wc-re keltem fel) Most 26.hetes vagyok és imádom,hogy mocorog a babóca a pocakomba. Persze továbbra is óvatosnak kell lennem,de azért már könnyebb!
Kitartás,és pozitív gondolkodás :)
Nekem azt mondta az orvos,hogy ezek a gyógyszerek megakadályozzák az "anyai vetélést",de a baba genetikájából adódó vetélést nem tudják. (ha egészséges,akkor hidd el,hogy nagyon kapaszkodik Ő! ) :)
Örömteli babavárást!!!!
Így van, jól írták az előttem válaszolók, sok sok pihenés, pozitív gondolatok és a gyógyszer amit adott a doki, meg Magne B6 meg fogják tartani a picikédet :))
Olvass jó könyvet, nézz tv-t, beszélgess a babával ha kedved van és meglátod hamar elrepül a rizikós időszak :)
Minden jót Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!