Kismamák ez normális, ugye nincs baj? Szeretném pozitívan megélni ezért kérlek nyugtassatok meg.
27 hetes vagyok és tegnap óta nagyon nagyon sokat mozog a kicsilányom,olyan erőteljesen ,hogy kívülről is látszik,hogy hullámzik a hasam,és néha fáj is,egész éjszaka éreztem,meg egész nap szinte egyfolytában most is!
Máskor is mozgott de ennyit nem,olyan mintha nem pihenne kicsit sem!
az én Manóm is tegnap hiperakív volt magához képest. Pedig én már 32 hetes vagyok, de ilyen aktív napja még nem volt.
Egyáltalán nem baj, ha mozgolódik :) Mikor kibújt, utána is fog :)
Köszönöm kezdek megnyugodni, a kislányom még mindig rugdos talán 10percig volt nyugodt,lehet,azért is mozog ennyit mert ma a szokásosnál többet pihentem,de főzés közben is mocorgot,és tényleg olyan mintha forogna egyfolytában! :)
De inkább mozogjon sokat mint egyáltalán nem! :)
Enyém is ezt csinálta/csinálja állandóan. Néha már annyira, hogy szó szerint fáj, kellemetlen. Ha oldalt fekszek, táncol, ha hanyatt fekszek, táncol, ha hason fekszek vagy félhason, akkor lenyugszik, de így meg a cicim nyomódik. Ha ülök, táncol, ha sétálok táncol. Néha lenézek a hasamra, hogy lássam, ahogy mozog, és olyan ijesztő néha, mintha valami szörnyike lenne, ami teljesen eldeformálja a hasam :D Jókat szoktam nevetni rajta apával.
31hkm
Ne izgulj az csak jó ha mozog,inkább az lenne a baj ha nem mozogna.:))
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!