Hogy tudnék elvetélni, ha csak pár napja vagyok talán terhes?
"Védekeztünk, csak nem az egész alatt."
Ha nem az egész aktus alatt védekezel, akkor lóf.szt sem ér az egész.
Ha ennyire értetlen vagy és sík hülye hogy felfogd NINCS rá semmi más megoldás mint a doki!!!
Veled is csak a világ több!
Erre pedig nem lehet mást írni, csak azt, hogy te tényleg nem vagy normális. Többen bármit megtennének azért, hogy legyen gyerekük, te meg lehet, hogy terhes vagy és el akarsz vetélni. Ha már annyi eszed nem volt, hogy végig védekezd a hónapot, akkor viseld a következményeit is. Én nem szoktam ilyet írni, de remélem ilyen mentalitással soha nem leszel terhes.
Mit gondoltál? Többen ülnek otthon, és a nem kívánt, pár hetes terhességüket maguktól "elvetették" és tanácsokkal fognak szolgálni meg tuti tipekkel? A barátod tudja, hogy mit akarsz csinálni?
Képzeljétek tudok a termésetes folytamatokról, nem vagyok síkhülye :) Csak tudni szerettem volna, hogy hátha van egy kiskapu, amiről nem tudok.
Megvárom a két hetet, ha addig nem jön meg, aztán irány a doki, és bocsi, hogy ezt az előző kommentemnél nem közöltem.
És köszönöm a kommentet azoknak, akik segíteni akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!