Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnék elvetélni, ha...

Hogy tudnék elvetélni, ha csak pár napja vagyok talán terhes?

Figyelt kérdés
Késleltettem a mensimet (sok citrommal), mert kirándulni voltam a barátommal, de már 2 napja abbahagytam, és még mindig nem jött meg. Így már 5 napja késik. Félek, hogy közben teherbe estem. Pár napos terheseknek otthoni vetélésmódszer?

2012. szept. 16. 14:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
először csinálj tesztet,ha pozitív,irány a doki,kérsz időpontot abortuszra
2012. szept. 16. 14:41
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

"Védekeztünk, csak nem az egész alatt."

Ha nem az egész aktus alatt védekezel, akkor lóf.szt sem ér az egész.

2012. szept. 16. 14:41
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem élvezett belém, volt gumi, csak nem egész idő alatt. És nem láttam még videót az abortuszról, de nem is akarom se átélni, se látni, pont ezért gonoltam, hogy talán van olyan dolog, ami megszünteti az embriót. (Bocsi, hogy durva voltam.)
2012. szept. 16. 14:43
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Ha ennyire értetlen vagy és sík hülye hogy felfogd NINCS rá semmi más megoldás mint a doki!!!

Veled is csak a világ több!

2012. szept. 16. 15:09
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

Erre pedig nem lehet mást írni, csak azt, hogy te tényleg nem vagy normális. Többen bármit megtennének azért, hogy legyen gyerekük, te meg lehet, hogy terhes vagy és el akarsz vetélni. Ha már annyi eszed nem volt, hogy végig védekezd a hónapot, akkor viseld a következményeit is. Én nem szoktam ilyet írni, de remélem ilyen mentalitással soha nem leszel terhes.

Mit gondoltál? Többen ülnek otthon, és a nem kívánt, pár hetes terhességüket maguktól "elvetették" és tanácsokkal fognak szolgálni meg tuti tipekkel? A barátod tudja, hogy mit akarsz csinálni?

2012. szept. 16. 15:09
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
És azt hogy érted, hogy pár napja vagy terhes? Pár napja csináltátok a barátoddal, de azelőtt egész hónapban nem? Mert akkor még tuti nem azért késik, mert terhes vagy. 7-10 nap kell, hogy egyáltalán beágyazódjon.
2012. szept. 16. 15:16
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Ne kisérletezz, mert bele is halhatsz! Teszt, ha pozitív, akkor irány a doki! Nem tudod megkerülni és nem is érdemes! És ha ilyen felelőtlenek vagytok, akkor gondolkozz el, hogy érettek vagytok-e már a szexuális életre!
2012. szept. 16. 15:17
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
ne írjatok neki beágyazódásról,mert neki fogalma sincs róla,hogy mi az,jó,ha van 16 éves,több nem
2012. szept. 16. 15:17
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
16 éveseknek manapság nem kötelező biológia órára bejárni? Amúgy biztos voltam benne, hogy nem tudja, mi a beágyazódás, de sebaj, most egy kicsit bővülnek az ismeretei.
2012. szept. 16. 15:28
 20/28 A kérdező kommentje:

Képzeljétek tudok a termésetes folytamatokról, nem vagyok síkhülye :) Csak tudni szerettem volna, hogy hátha van egy kiskapu, amiről nem tudok.

Megvárom a két hetet, ha addig nem jön meg, aztán irány a doki, és bocsi, hogy ezt az előző kommentemnél nem közöltem.

És köszönöm a kommentet azoknak, akik segíteni akartak.

2012. szept. 16. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!