Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnék elvetélni, ha...

Hogy tudnék elvetélni, ha csak pár napja vagyok talán terhes?

Figyelt kérdés
Késleltettem a mensimet (sok citrommal), mert kirándulni voltam a barátommal, de már 2 napja abbahagytam, és még mindig nem jött meg. Így már 5 napja késik. Félek, hogy közben teherbe estem. Pár napos terheseknek otthoni vetélésmódszer?

2012. szept. 16. 14:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%

Uristeeeen, hat nem talalok szavakat arra, mekkora sik gyoker vagy. Elvetelni hazilag mi? normalis vagy te?? Magyarazd mar meg hogy lesz valaki ennyire hulye?? Inkabb sterilizaltasd magad, mert az ilyennek nem szabadna szaporodnia.

Arrol mar inkabb nem is irom semmit, mennyire felelotlen voltal, amikor vedekezes nelkul engedted megdu*atni magadat. Csak gratulalni tudok, mostmar viseld a kovetkezmenyeit.

2012. szept. 16. 16:07
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

A citrom általi késleltetés nem mindenkinél válik be. Én úgy tudom, hogy az is csak néhány (1-2-3) napot segít, ha segít. Tehát ha 1 hete késik, akkor valami nem klappol... vagy terhes vagy, csak csak "mázlid" van és a stressz miatt késik ennyit. Ahogy már írták is, ha nem volt végig gumi a párodon, akkor az annyi, mintha egyáltalán nem lett volna rajta. Az előváladéktól, ahogy te is írtad, éppen terhes lehetsz. Az esély persze kisebb, de a terhességhez elég egyetlenegy kósza kis spermium, aki jókor, jó helyen van! Szóval hiába nem tetszik, felelőtlen voltál. A házi elvetélés pedig a legnagyobb baromság, mert igazán csúnya vége lehet, vagy soha nem lehet többé babád, vagy "csak" sérül az embrió és szülhetsz egy beteg gyermeket... Ráadásul a neten keringő praktikák is általában nem használnak, ha meg akar maradni egy baba, meg fog.

Tehát csak várni tudsz és tesztelni! Ha megúszod a terhességet, akkor meg nem félni kell, hanem védekezni. Ha nem bírod a gumit, ott a gyógyszer. Bár a gumi a nemi betegségek ellen is véd, de az is csak akkor, ha végig használod...

2012. szept. 16. 16:19
 23/28 anonim ***** válasza:
87%
Nagy az Isten állatkertje!
2012. szept. 16. 16:42
 24/28 anonim ***** válasza:
48%
ne várj két hetet, hanem most azonnal menj el dokihoz van esemény utáni tabletta- gondolom erre a kiskapura gondoltál. de ezt se veheted be ha már késő, ugyhogy nyomás holnap hétfő
2012. szept. 16. 19:10
 25/28 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne még a téma, múlt héten vasárnap este megjött, és tanultam az esetből. (Egyébként meg jó okom van rá, hogy miért nem akarok gyereket.)
2012. szept. 26. 20:45
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó okod van rá, hogy ne akarj gyereket, akkor talán tegyél azért, hogy véletlenül se essél teherbe és ne kelljen ötleteket gyűjteni, hogy elvetélj otthon direkt.
2012. szept. 26. 22:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki sem fogja neked legírni hogy ölj meg egy pici magzatot!!! Nézz magadba!
2012. szept. 27. 08:50
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért tisztelet a kivétel!

Nem minden 16 évesnek ilyen nem is tudom meg fogalmazni beteges az elméje...már bocsi!

Életemben nem hallottam még ilyen szörnyűséget?! Te ezt komolyan gondolod?!

Ha már megesett az hogy ,,nem " védekeztetek és nem akartok babát vannak erre külön gyógyszerek mint pl: az esemény utáni tabletták!

Más mindent meg tenne egy csöppségért, és te a saját kezed által akarod megölni? Amibe persze az életed is kerülhet.Ha már ennyire meg akarsz szabadulni tőle akkor menj orvoshoz! Ott legalább nem kockáztatod a saját életed is!

Pfff....egy épp elméjű nő még ha önszántából is fekszik alá egy abortusznak, azt is megrázza mert tudja hogy egy élet fejlődött benne, nem az hogy minden áron szabadulni tőle!

Szerintem menj és egy úttal magadat is kezeltesd, mert nem tudom el sem képzelni hogy a későbbiekben milyen anya válhat belőled!

2012. szept. 28. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!