Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbálkoztunk a babáért, de...

Próbálkoztunk a babáért, de most el akarom vetetni?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok. Amióta kiderült teljesen megváltoztam. Már nem is emlékszem, hogy miért is kellett ez nekem. Teljesen bepánikoltam. A párommal még nem is beszéltünk erről, hogy most mi lesz. Én régen jobban akartam, ő még várt volna, és most úgy érzem, hogy hallgatnom kellett volna rá, és tényleg várni kellett volna még.

Nem érzek semmit a gyerek iránt. Azt kívánom, hogy amikor megyek a következő ultrahangra akkor ne legyen szívhang.

Szörnyen érzem magam, nem értem mi történik, én akartam ezt a babát nagyon is, de már nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy miért akartam ezt.

Úgy érzem, hogy a párom se örül. Nem tudom mit csináljak. Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz, de már az abortuszon gondolkodok.

Mi történik velem?

2016. jan. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

minek próbálkoztok, hogy nem is akartok?

bazzzzzzzz

felnőttek szépen leülnek, megbeszélik, hogy akkor indul a buli.

de minek próbálkoztatok?

eszetek nulla!!!!!!!!!!!

2016. jan. 7. 13:23
 42/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy itelkezos fajta de ez mar gaz.Vannak helyzetek mikor elfogadott az abortusz de ez nem az.nem veletlen terhesseg hanem tervezett.ez nem egy nadrag amit visszaviszel mert nem tetszik.ha egy ember annyira nem akar gyereket akkor vedekezik.!ebben a helyzetben ez igy undorito.terveztuk megsem kell!!!tenyleg jobban jartok egy abortusszal.de kesobb sem kellene nektek gyerek!nem tinik vagytok hanem felnott emberek.bar egy felelossegteljes felnott ilyet nem tesz!!!!
2016. jan. 7. 13:27
 43/73 anonim ***** válasza:
Szerintem ossze vagy zavarodva es a pasid miatt erzed ezeket,mert egyatalan nem tamogat sot meg mondja is h nem akarja a gyereket toled!!!!Nagyszeru!Egy napig nem tudnek evvel a pasival egyutt lenni.Nem tudom ezt hogyan elheti tul egy kapcsolat.Es igen gondolkodni kellett volna.Ajanlom h nezz meg egy abortusz videot es melyen vesd meg magad,azert amit tettel...
2016. jan. 7. 13:38
 44/73 A kérdező kommentje:
Mielőtt ebbe a helyzetbe kerültem volna, én is így reagáltam volna egy ilyen kérdésre mint ti. Viszont képzeljétek bele magatokat a helyzetembe. Szerettem volna babát, a párommal beszéltünk róla, azt mondta hogy ő még várna, de jó, legyen. 7 hónapig próbálkoztunk, amikor sikerült. Boldog voltam, nagyon örültem, de láttam a páromon, hogy ő nem örül. Ez nagyon megviselt, mert azt hittem, hogy ketten vállaljuk ezt a babát. Mostanra már olyan rosszul vagyok fizikailag és lelkileg is, hogy nem tudom mit tegyek. Gyenge vagyok, erőtlen, 6 kilót fogytam 2 hét alatt, az orvosom felhívtam, és azt mondta hogy ha még többet fogyok és semmi folyadékot nem tudok lent tartani, akkor kórházba kerülök. Nem kerülhetek kórházba, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne járjak munkába. A párom nem támogat, szinte már nem is szól hozzám, folyton csak a telefonját nyomkodja. Senki nincs, akivel beszélhetnék erről. Azért írtam ki ezt a kérdést, mert reméltem, hogy itt kapok egy kis segítséget, mert már nem tudom, kihez fordulhatnék. Nem tudom, hogy mit tegyek.
2016. jan. 7. 13:39
 45/73 anonim ***** válasza:

egyszerű:

összecuccolsz, párod otthagyod, és kész.

utána egyedül eldöntöd, megtartod vagy nem.

tegyük fel: elveteted és ezzel az emberrel maradsz???

2016. jan. 7. 13:40
 46/73 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem tudom beleképzelni magam a helyzetedbe, mivel én értett felelősségteljes embernek tartom magam, aki nem futamodik meg az első nehézségtől, csak mert rosszul van. Ismerősöm a fél terhességét töltötte kórházban infúzión, naponta injekciókon, és mégis azért imádkozott hogy a gyerekének ne legyen baja. Mert ő nem olyan mint te...jobb is ha elveteted szerencsétlen, mert mi lesz akkor ha hasfájós lesz vagy fogzik? kirakod az utcára hogy jajj neked ez mégse kell meg nem így képzelted el? hát kislány..a terhesség és a gyereknevelés nem rózsaszín cukormáz, sose volt az és nem is lesz. De ha te már egy durvább rosszulléttől az abortuszt választod... kutyát se vállalj nemhogy gyereket. ez a véleményem. Vegyetek egy baby born babát az tökéletes megfelel a felelősség szinteteknek és a komolyságotoknak.
2016. jan. 7. 13:43
 47/73 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tarthatom meg. És a párom sem tudom elhagyni, mert nem az ő hibája ez az egész. Ő mondta, hogy még várna, az én hibám minden. Ez az egész az én hibám.
2016. jan. 7. 13:44
 48/73 anonim ***** válasza:
100%

maradj vele. megérdemled.

a gyereket vetesd el, mert ilyen szülőkkel élnie sem érdemes.

nézz majd a tükörbe mindennap...

amúgy ha párod nem akart gyereket, akkor megerőszakoltad talán? vagy ő nem volt ott?

a gyerek nem egy "jó legyen" kategória ...

2016. jan. 7. 13:46
 49/73 anonim ***** válasza:

Szerintem továbbra is egyet tehetsz: összeszeded magad! Ha elvetetnéd, ne hidd hogy az jobb lesz, az sem lesz fáklyás menet..

A párodat így ismeretlenül sem tartom felelős férfinek, hisz lehet korábban nem akarta, de belement, részt vett benne, most meg egyedül rád tolja a felelősséget..

Hány évesek vagytok egyébként és mióta vagytok együtt?

2016. jan. 7. 13:46
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szerettel volna babat akkor most nem a ferfi erdekelne hanem a baba.kepes lennel egy ilyen ember miatt elvetetni?nehez egyedul de nem lehetetlen.aztan az o velemenye is valtozhat nagy esellyel. Nem a gyerek a hibas hanem a ket nemnormalis felelotlen "felnott".
2016. jan. 7. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!