Próbálkoztunk a babáért, de most el akarom vetetni?
8 hetes vagyok. Amióta kiderült teljesen megváltoztam. Már nem is emlékszem, hogy miért is kellett ez nekem. Teljesen bepánikoltam. A párommal még nem is beszéltünk erről, hogy most mi lesz. Én régen jobban akartam, ő még várt volna, és most úgy érzem, hogy hallgatnom kellett volna rá, és tényleg várni kellett volna még.
Nem érzek semmit a gyerek iránt. Azt kívánom, hogy amikor megyek a következő ultrahangra akkor ne legyen szívhang.
Szörnyen érzem magam, nem értem mi történik, én akartam ezt a babát nagyon is, de már nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy miért akartam ezt.
Úgy érzem, hogy a párom se örül. Nem tudom mit csináljak. Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz, de már az abortuszon gondolkodok.
Mi történik velem?
minek próbálkoztok, hogy nem is akartok?
bazzzzzzzz
felnőttek szépen leülnek, megbeszélik, hogy akkor indul a buli.
de minek próbálkoztatok?
eszetek nulla!!!!!!!!!!!
egyszerű:
összecuccolsz, párod otthagyod, és kész.
utána egyedül eldöntöd, megtartod vagy nem.
tegyük fel: elveteted és ezzel az emberrel maradsz???
maradj vele. megérdemled.
a gyereket vetesd el, mert ilyen szülőkkel élnie sem érdemes.
nézz majd a tükörbe mindennap...
amúgy ha párod nem akart gyereket, akkor megerőszakoltad talán? vagy ő nem volt ott?
a gyerek nem egy "jó legyen" kategória ...
Szerintem továbbra is egyet tehetsz: összeszeded magad! Ha elvetetnéd, ne hidd hogy az jobb lesz, az sem lesz fáklyás menet..
A párodat így ismeretlenül sem tartom felelős férfinek, hisz lehet korábban nem akarta, de belement, részt vett benne, most meg egyedül rád tolja a felelősséget..
Hány évesek vagytok egyébként és mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!