Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbálkoztunk a babáért, de...

Próbálkoztunk a babáért, de most el akarom vetetni?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok. Amióta kiderült teljesen megváltoztam. Már nem is emlékszem, hogy miért is kellett ez nekem. Teljesen bepánikoltam. A párommal még nem is beszéltünk erről, hogy most mi lesz. Én régen jobban akartam, ő még várt volna, és most úgy érzem, hogy hallgatnom kellett volna rá, és tényleg várni kellett volna még.

Nem érzek semmit a gyerek iránt. Azt kívánom, hogy amikor megyek a következő ultrahangra akkor ne legyen szívhang.

Szörnyen érzem magam, nem értem mi történik, én akartam ezt a babát nagyon is, de már nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy miért akartam ezt.

Úgy érzem, hogy a párom se örül. Nem tudom mit csináljak. Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz, de már az abortuszon gondolkodok.

Mi történik velem?

2016. jan. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
94%
Akkor vetesd el de egy úttal köttesd is el magad hogy még egyszer nehogy ezt tedd szerencsétlen gyerekeddel. Az a legaljább dolog hogy azt kívánod ne legyen szívhangja. Nem is való neked gyerek, se most se soha. Hányinger milyen emberek vannak.
2016. jan. 6. 13:54
 22/73 anonim ***** válasza:
93%

Én véletlen estem teherbe ,sírtam és kiborultam (nem az örömtöl...).De ahogy tudatosul bennem ,hogy marad a baba ,úgy figyeltem mindenre ,hogy neki jó legyen ,izgultam az UH elött és azért imádkoztam ,hogy csak vele minden rendben legyen.Igen ,nekem is hiányzott az életem ,de biztosan nem tudtam volna vígan tovább élni ,ha meghal a fiam.

Szóval azt mondom neked ,hogy húzzál el a kórházba és vetesd el ezt a szerencsétlen gyereket ,majd éljétek tovább a semmirekellö életeteket az önzö majom pároddal ,és szívböl kívánom ,hogy soha az életbe ne ess teherbe semmi áron.Komolyan ,eszedbe ne jusson megtartani!Nem szeretném a híradóban hallani ,hogy rádobtad a tüzre ,vagy elástad a kertben.

2016. jan. 6. 13:56
 23/73 anonim ***** válasza:
92%

"kellett ez neked??"

Ezt komoly a pasikád mondta???

Anyukám,most vetesd el,mert ez a farok semmiben nem fog rajtad segíteni,ha meglesz a gyerek. Már most is s,,zarik a fejedre! Pedig ő is ott volt mikor megcsináltátok! De nagyon úgy beszél,mintha csak te vállalnál egyedül gyereket, ő nem!

2016. jan. 6. 14:17
 24/73 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, a kérdező se vállalta, épp most akar megszabadulni tőle mert beijedt, és ennek egy ártatlan gyerek látja kárát. Felelőtlen, éretlen viselkedés. Itt mindenki csak a pasit szapulja holott a kérdező legalább annyira hibás, ha nem jobban.
2016. jan. 6. 14:20
 25/73 anonim ***** válasza:
Először is beszéld át jól a pároddal, hogy mit szeretnétek. Azt a gondolatot, hogy ne legyen szívhangja gyorsan verd ki a fejedből, mert ha megtartod és megszületik a baba le fogod köpni magad amiért ilyet gondoltál. Mindenképp beszéljétek át, ez egy nagyon komoly életre szóló döntés. Ha nagyon nem akarjátok vetessétek el, mert jóra nem fog vezetni ha egyikőtök se akarja a babát.
2016. jan. 6. 15:20
 26/73 anonim ***** válasza:

Bocss,de sztem ketten vállalták és az,hogy a pasi így áll a szenvedéséhez egyáltalán nem normális!

Persze a kérdező sem normális,de mit vársz olyantól,akit a saját párja sem támogat!

2016. jan. 6. 15:28
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
megegyezhetünk abban hogy mindkettő gyökér.
2016. jan. 6. 15:31
 28/73 anonim ***** válasza:
Hasonlo helyzetbem voltam en is.8hetes multam mar.tervezett volt majd valami megvaltozott bennem.iszonyat rosszulletek valtozasok en rettegtem es meg most is hogy a parom megcsal majd stb.aztan par napja bevereztem ejszaka.akkor ott minden lepergett.masnap az uh-n remegtem hogy minden ok legyen.azota izgulok minden ok legyen mert most fogtam fel igazan hogy ez mar a mi babank.persze felunk mindketten hogy jol csinaljuk stb de ez normalis.en az elejet a hormonoknak tudtam be.szerintem sok embernel megfordul biztos jo otlet volt stb.nekem elmult a pillanatnyi rossz erzes.de ha nalad nem akkor at kell beszelni bar egesz eleteben banni fogod..
2016. jan. 6. 17:52
 29/73 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereket nem "jó ötlet"-ből vállalunk...
2016. jan. 6. 18:29
 30/73 anonim ***** válasza:
100%

Arról már ne is beszéljünk, hogy későbbi terhességnél is lehetsz rosszul, szülés után 3 óránként kelsz mert etetni kell. Aztán fogzik, akkor azért nem lesz jó. Ha kezdődik a dac, akkor azért. Majd akkor is kell a régi élet?

Nem gáz, csak akkor soha ne vállaljatok gyereket, mert sok időt, pénzt, lemondásokat von maga után. Tehát: húzzatok gumit és éljetek egymásnak. Ezt minden rosszindulat nélkül tanácsolom!

2016. jan. 6. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!