Próbálkoztunk a babáért, de most el akarom vetetni?
8 hetes vagyok. Amióta kiderült teljesen megváltoztam. Már nem is emlékszem, hogy miért is kellett ez nekem. Teljesen bepánikoltam. A párommal még nem is beszéltünk erről, hogy most mi lesz. Én régen jobban akartam, ő még várt volna, és most úgy érzem, hogy hallgatnom kellett volna rá, és tényleg várni kellett volna még.
Nem érzek semmit a gyerek iránt. Azt kívánom, hogy amikor megyek a következő ultrahangra akkor ne legyen szívhang.
Szörnyen érzem magam, nem értem mi történik, én akartam ezt a babát nagyon is, de már nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy miért akartam ezt.
Úgy érzem, hogy a párom se örül. Nem tudom mit csináljak. Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz, de már az abortuszon gondolkodok.
Mi történik velem?
Nem védem a párod,de miért is csodálkozol? hisztizel,szenvedsz,nem tudod mit akarsz,nincs köztetek normális kommunikáció,nem tudom,hogy miért is kéne beszélgetnie Veled, vad idegeneknek írogatsz arról,hogy a gyereket akire 7 hónapot vártál,most inkább elvetetnéd,mert nem gondoltad,hogy nem rózsaszínes cukormáz a terhesség.
Mindkettőtök megéri a pénzét!
mindketten hibásak vagytok
kommunikáció nulla nálatok
Szerintem nem azért vagy gusztustalan mert abortuszon gondolkodsz, hanem még képes vagy az érzéketlen, gyerekes pasidat védeni " nem ő tehet róla". Nem csoda,hogy beijedtél amikor úgy áll az egészhez mintha köze nem lenne hozzá és már most teljes lemossa magáról a felelősséget, mi lesz ha megszületik, már előre látom,hogy akkor is a vállát vonogatja mikor a gyereknek kellene valami... Amúgy nem hiszem el,hogy már a teherbeesés előtt nem látszott rajta,hogy nem lehet rá számítani. Szerintem csak azért ment bele a gyerekbe,hogy ne kelljen gumit húznia.
Am nem értem a nőket, annyi ilyen látok a környezetemben fórumokon,hogy olyan pasinak akarnak gyereket szülni akiről ordít,hogy egy hörcsögöt se szabadna rá bízni, aztán meg csodálkoznak meg sírnak amikor nem happy end a történet vége. Annyi biztos ha megtartod a gyereket szinte biztos,hogy egyedül kell felnevelned, az ilyen pasi még gyerektartást se fog fizetni.Ha viszont nem tartod meg a gyereket és ezzel az emberrel maradsz továbbra is remélem többet nem szaporodsz az ilyen pároknak aranyhal se való.
Én azon akadtam ki igazán, hogy előrébb van a fontossági sorrendben a pasid, mint a saját gyereked. Nem ő tehet róla, te akartad, stbstb. Ha nem akarok gyereket akkor nem próbálkozok, védekezek.
Nem áltatom a másikat és nem adom be a derekam. Eléggé balfsz, akárhogy is vesszük, rá nem számíthatsz majd, ha megszületik, mert már most se érdeklitek, csak a telefonját nyomkodja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!