Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbálkoztunk a babáért, de...

Próbálkoztunk a babáért, de most el akarom vetetni?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok. Amióta kiderült teljesen megváltoztam. Már nem is emlékszem, hogy miért is kellett ez nekem. Teljesen bepánikoltam. A párommal még nem is beszéltünk erről, hogy most mi lesz. Én régen jobban akartam, ő még várt volna, és most úgy érzem, hogy hallgatnom kellett volna rá, és tényleg várni kellett volna még.

Nem érzek semmit a gyerek iránt. Azt kívánom, hogy amikor megyek a következő ultrahangra akkor ne legyen szívhang.

Szörnyen érzem magam, nem értem mi történik, én akartam ezt a babát nagyon is, de már nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy miért akartam ezt.

Úgy érzem, hogy a párom se örül. Nem tudom mit csináljak. Soha nem gondoltam volna hogy ez lesz, de már az abortuszon gondolkodok.

Mi történik velem?

2016. jan. 6. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%
most már tényleg hányingerem van tőled kérdező...kár hogy nem vállalhatom át tőled ezt a babát, nálad még a kutyám is jobb anyja lenne ennek a szerencsétlen babának. Ha meg ilyen szarul álltok anyagilag hogy még táppénzre se mehetsz minek próbálkoztatok? Mond hogy kamu, és nincs még két ilyen gyökér ember mint ti...
2016. jan. 7. 13:54
 52/73 anonim ***** válasza:
Hogy mit tegyel?Rendet a fejedben! Lassan dontsd el mert kifutsz az idobol!Szeretnel gyereket?Hany eve vagytok egyutt?Szerintem ez sok mindent elmond a kapcsolatotokrol!Ha nem tamogatjatok egymast es nem tudtok egy ilyen komolyaagu dolgot megbeszelni minek vagytok egyutt?
2016. jan. 7. 14:01
 53/73 anonim ***** válasza:

Nem védem a párod,de miért is csodálkozol? hisztizel,szenvedsz,nem tudod mit akarsz,nincs köztetek normális kommunikáció,nem tudom,hogy miért is kéne beszélgetnie Veled, vad idegeneknek írogatsz arról,hogy a gyereket akire 7 hónapot vártál,most inkább elvetetnéd,mert nem gondoltad,hogy nem rózsaszínes cukormáz a terhesség.

Mindkettőtök megéri a pénzét!

2016. jan. 7. 14:04
 54/73 anonim ***** válasza:
A parod igenis hibas,mert tenyleg reszt vett benne es egy gyerek nem a,,beadom a derekam az asszonynak,, kerdese.Ha nem akar,akkor huzzon gumit.Most h osszejott meg a fejedhez vagja h o nem akarja.Es igen amit erzel az nagyban fugg az o hozzaallasatol is.Gyenge vagy,kimerult,labilis es torodesre vagynal.De mint irtak a gyerekneveles nem cukormaz...Baromi nehez.Ezt ahogyan velekedik a parod undorito es elfogadhatatlan.Hogyan kepzeled el vele a jovot ezutan???(fuggetlenul attol marad e a baba v nem) Ha marad azert,ha nem azert...Es ahogyan velekedsz a parod miatt a babarol az nagyon gaz!!!Mas a ket kezet osszetenne es rohogve hanyna minden nap.
2016. jan. 7. 14:12
 55/73 anonim ***** válasza:

mindketten hibásak vagytok

kommunikáció nulla nálatok

2016. jan. 7. 14:27
 56/73 anonim ***** válasza:
2016. jan. 7. 15:34
 57/73 anonim ***** válasza:
50%
Az orokbeadasra nem gondolsz? Nemsokára mocirig majd a baba. A parod is erezni latni fogja. Tudod az milyen fantasztikus?? En a 13 heten vagyok. Sokkal jobb mar. Lassan ter vissza az erom. Es masodik. Itt ugral a nyakamon az elso. Ha akkor se gondolod meg magad add orokbe. Adj neki eselyt!
2016. jan. 7. 21:06
 58/73 anonim ***** válasza:
7hónapig h lehet tervezni a gyereket ha a párod nem akarja? Olyan nincs h na jó legyen. Bele se mentem volna ha ő nem akarja. Szerintem nézzétek meg milyen abortusz módszerek vannak az elveszi a kedveteket a gondolattól is, mert sírás nélkül nem lehet kibírni. Szedd össze magad!!!
2016. jan. 7. 23:07
 59/73 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azért vagy gusztustalan mert abortuszon gondolkodsz, hanem még képes vagy az érzéketlen, gyerekes pasidat védeni " nem ő tehet róla". Nem csoda,hogy beijedtél amikor úgy áll az egészhez mintha köze nem lenne hozzá és már most teljes lemossa magáról a felelősséget, mi lesz ha megszületik, már előre látom,hogy akkor is a vállát vonogatja mikor a gyereknek kellene valami... Amúgy nem hiszem el,hogy már a teherbeesés előtt nem látszott rajta,hogy nem lehet rá számítani. Szerintem csak azért ment bele a gyerekbe,hogy ne kelljen gumit húznia.

Am nem értem a nőket, annyi ilyen látok a környezetemben fórumokon,hogy olyan pasinak akarnak gyereket szülni akiről ordít,hogy egy hörcsögöt se szabadna rá bízni, aztán meg csodálkoznak meg sírnak amikor nem happy end a történet vége. Annyi biztos ha megtartod a gyereket szinte biztos,hogy egyedül kell felnevelned, az ilyen pasi még gyerektartást se fog fizetni.Ha viszont nem tartod meg a gyereket és ezzel az emberrel maradsz továbbra is remélem többet nem szaporodsz az ilyen pároknak aranyhal se való.

2016. jan. 8. 12:52
 60/73 anonim ***** válasza:

Én azon akadtam ki igazán, hogy előrébb van a fontossági sorrendben a pasid, mint a saját gyereked. Nem ő tehet róla, te akartad, stbstb. Ha nem akarok gyereket akkor nem próbálkozok, védekezek.

Nem áltatom a másikat és nem adom be a derekam. Eléggé balfsz, akárhogy is vesszük, rá nem számíthatsz majd, ha megszületik, mert már most se érdeklitek, csak a telefonját nyomkodja.

2016. jan. 8. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!