Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjek táppénzre?...

Szerintetek menjek táppénzre? Szeretnék dolgozni, de nem így. Többi lent!

Figyelt kérdés
Már hosszú évek óta dolgozom egy cégnél, irodai munka. Nagyon sok változás volt,igazgatóváltás, most a közvetlen főnököm megy el, helyette nem jön senki, és mindent amit ő csinál az én nyakamba akarnak rakni,ami nagy stresszel és felelősséggel jár, persze mindezt ingyen...8 hetes terhes vagyok, úgy érzem már most ezen stresszelek.Nem vagyok naplopó, nem is a munkával van bajom, de így nem merem vállalni, másfél éve vártunk erre a picire :( Mit tennétek a helyemben?Gáz lenne ha eltűnnék táppénzre? Féltem a babát, és szebben is el tudnám tölteni ezeket a hónapokat!
2010. márc. 22. 13:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Más nem tudja átvenni a főnököd munkáját? Ez is egy megoldás lenne. Te meg csinálnád azt amit eddig. Vagy nem tudják még hogy babát vársz?
2010. márc. 22. 17:32
 42/44 anonim ***** válasza:
0%

Na, akkor begyepesedett hülye rosszindulatú MSZP-s vagyok a gyors szakvélemények alapján. Örülök, hogy így megismertetek.

Ja, mindezt csak azért, mert azt mertem mondai, hogy akinek semmi baja, ne menjen táppénzre.

Na, ti vagytok szégyenletesek szerintem.

Erről ennyit.

2010. márc. 22. 18:45
 43/44 anonim ***** válasza:
26%
Mellesleg 3 gyereket nevelek becsületre, tisztességre. Te mire fogod nevelni a tiédet??? Arra, hogy csalj nyugodtan, mások is ezt teszik??? Gratula.
2010. márc. 22. 19:03
 44/44 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a gyerek nevelés???Köze nincs ennek a csaláshoz, de csak hajtogasd a magadét nyugodtan! Köszönöm a normális hozzászólásokat, azokat is, akik inkább a munka mellett érveltek.A munkahelyen még nem tudják hogy várandós vagyok, várni szeretnék még vele. És nem most szeretnék táppénzre menni, csak ha rosszabbodik a helyzet.Sajnos egyenlőre nincs más,aki átveszi a főnököm munkáját, elvállalom, és majd idővel, ha úgy érzem, akkor elvonulok, és stresszmentesen, nyugalomban fogom várni a pici érkezését!Még egyszer mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, a rosszindulatú hozzászólásokkal meg nem foglalkozom.
2010. márc. 22. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!