Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjek táppénzre?...

Szerintetek menjek táppénzre? Szeretnék dolgozni, de nem így. Többi lent!

Figyelt kérdés
Már hosszú évek óta dolgozom egy cégnél, irodai munka. Nagyon sok változás volt,igazgatóváltás, most a közvetlen főnököm megy el, helyette nem jön senki, és mindent amit ő csinál az én nyakamba akarnak rakni,ami nagy stresszel és felelősséggel jár, persze mindezt ingyen...8 hetes terhes vagyok, úgy érzem már most ezen stresszelek.Nem vagyok naplopó, nem is a munkával van bajom, de így nem merem vállalni, másfél éve vártunk erre a picire :( Mit tennétek a helyemben?Gáz lenne ha eltűnnék táppénzre? Féltem a babát, és szebben is el tudnám tölteni ezeket a hónapokat!
2010. márc. 22. 13:46
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
7%

Magyarán: semmi bajod, de inkább otthon lennél, mint dolgoznál.

Szerinted mi a válasz?

Ja, szólj, ha nem stresszes munkahelyet tudsz. Vagy felelősséged van, vagy kevés pénzed és azért stresszelsz.

Szóval dolgozz, bár majd jön a sok ősanya, hogy jaja, a baba a legfontosabb, persze, menj nyugodtan táppénzre...

2010. márc. 22. 13:49
 2/44 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Én is elmentem táppénzre 7 hetesen,mert nehezen jött össze és féltem nagyon,meg gyárban dolgoztam, alkatrészeket gyártottam és elég egészségtelen hely. DE csak azt tudom tanácsolni ha úgy érzed ne kockáztass, mert nem éri meg,most már csak a pici a fontos,vigyázz rá.

2010. márc. 22. 13:50
 3/44 anonim ***** válasza:
83%

Első!

A kérdező tanácsot kért nem pedig okoskodást...

2010. márc. 22. 13:51
 4/44 anonim ***** válasza:
0%
Hát pont ezért ismételtem meg a kérdést leegyszerűsítve. Hogy magától is lássa: nincs oka a táppénznek, így még a kérdés felvetése se érthető...
2010. márc. 22. 13:52
 5/44 anonim ***** válasza:
55%

Szerinted...

Rosszabb vagy mint egy főnök!

2010. márc. 22. 13:54
 6/44 A kérdező kommentje:
Elsőnek! Már bocsánat, de stresszeltél már igazán munka miatt?Tudod milyen az, ha összeszorult gyomorral mész be reggel dolgozni?és babát is vártál közben??nem egy olyat hallottam, hogy a stressz miatt görcsölt be valaki, a saját közvetlen környezetemben!Nem a munkával van bajom,ahogy írtam is! Hanem a helyzettel ami előállt!És ha nem lennék várandós, valszeg más munkahely után néznék, de ebben a helyzetben ezt nem tehetem meg!
2010. márc. 22. 13:55
 7/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj még táppénzre. Én kb a 6. hónapig dolgoztam, de utána is sokszor bementem segíteni a munkahelyemre, hidd el, ha hozzászoktál egy pörgősebb munkához, halálra fogod magad unni otthon. Nekem már csak 5 napom van a szülésig, de ne tudd meg, ha nem lennének a vizsgálatok, már rég besavanyodtam volna itthon. Az utolsó pár hétben már úgysem tudtam semmit csinálni, nagyon hamar kifáradtam, a házimunkát is úgy-ahogy gyorsan letudtam, babaszoba már rég kész. Amíg tudsz, dolgozz, én ezt tudom tanácsolni.
2010. márc. 22. 13:57
 8/44 anonim ***** válasza:

Inkább halálra unnám magam mint hogy gyomorgörccsel menjek dolgozni.

De mindig talál az ember olyan dolgot amivel elfoglalja magát szerintem.

2010. márc. 22. 14:04
 9/44 anonim ***** válasza:
72%
Aki éveket vár egy gyermekre annak minennél fontosabb az egészsége.És a stressz igen is rossz hatással van a magzatra.Talán az első válaszló nem tudja milye éveket várni a csodára.Szerencsés.
2010. márc. 22. 14:09
 10/44 anonim ***** válasza:

Nézd, én halálra unás közben csináltam mindent, de akkor is baromira unatkoztam.

A kérdező meg szerintem nem tanácsot, hanem megerősítést várt.

2010. márc. 22. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!