Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes terhes vagyok,...

23 hetes terhes vagyok, szeretnék elmenni egy hét táppénzre egy kicsit pihenni. Utána pedig vissza dolgozni. Ezt lehet?

Figyelt kérdés
A házidokim mondta, hogy nyugodtan szóljak ha úgy érzem pihenni szeretnék egy kicsit, na én most úgy érzem eljött az idő.:) Csak azt nem tudom, hogy a munkahelyemen mit mondjak, vagy szó nélkül eljöhetek? Aztán pedig visszamehetek dolgozni?
2008. júl. 21. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Telefonálj be és mond azt, hogy beteg vagy. Nem kell tudniuk mindenről, nem biztos, hogy jó szemmel néznék.
2008. júl. 21. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam. Csak az a "gond", hogy elég jóban vagyok a kollegáimmal meg a főnökömmel is és nem tudom tudnék e ilyet hazudni..:(
2008. júl. 21. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan jóban vagy velük,akkor szerintem nyugodtan megmondhatod nekik,hogy egy kis pihire van szükséged,de 1 hét múlva mennél vissza melózni.22 hetes kismami
2008. júl. 21. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen ilyen dilemmád. nekem is volt, h nem akartam kiszúrni velük. mikor mégis elmentem pár napra, rájöttem, h mennyire jól tud esni egy kis pihenés. mondd azt, h a nőgyógyászod pihenést javasolt. nekem legalábbis tényleg ez volt az indok. a háziorvos erre szó nélkül kiírt, a kollégák, ha jóban vagy velük, megértik. és azt is, h nem akarsz szembeszállni az orvos javaslatával, és a legjobbat akarod a bébidnek. hajrá!
2008. júl. 21. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Okés! Akkor az lesz, hogy megmondom a doki pihenést javasolt egy hétre és kész, biztosan meg fogják érteni, ez jó.:) jobb mintha azt mondanám beteg vagyok és nincs is semmi bajom, aztán meg tényleg beteg lennék..

Köszönöm szépen a segítséget!:) Szeretek itt kérdezgetni!:)

További szép estét meg persze sok örömöt Nektek és a Pocaklakótoknak/Babátoknak!:)

2008. júl. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!