Kismamák! Ti mit csináltok otthon ha nem tudtok dolgozni, mert mondjuk olyan a munkakörötök, hogy kiírtak táppénzre pl veszélyes anyagok miatt? Mivel töltitek a napotok? 18. hetes kismama
Szia!
Én reggel elviszem az oviba a 3 éves lényom. Ez egy jó órás séta oda-vissza. Van hogy elgyalogolok az ugyancsak elég messze lévő nagyobb ABC-be is. Közben nézelődök, kirakatok stb. Hazajövök, akkor házimunkázok, rendezkedek, szekrényeket takarítok, tervezgetek, hogy mit hova tegyünk. Főzök vacsorát mire hazaérnek a többiek. Elintézem a hivatali ügyeinket, bepótoltam az egészségügyi elmaradásaim (pl. fogorvos). Netezek, eladom a Vaterán a már felesleges holmiainkat.
Azon gondolkodom, hogy varrok egy új teknősbékát, mert a régi már nagyon szakadt:)
Én munkanélküli vagyok, kb mióta kiderült, hogy terhes vagyok.
Szóval immáron 26 hete :) Én nyáron jöttem-mentem, strandoltam amikor nagyon meleg volt, szerveztem a nyaralásunkat.
Aztán utána volt egy 3 hetes pihenős időszakom, amniocentézis miatt, akkor 1 hétig pihentem, tv-ztem, neteztem, aztán egy kis házimunka, meg összeírtam mit veszünk a babának, meg megnéztem neten, hogy hol akarom megvenni, esetleg hol olcsóbb.
Aztán lakás felújítás, immáron 3 hete megy hogy rendet rakok, csak úgy szép lassan, ahogy bírom. Szelektálok is, meg meg-meg állok 1-2 dolognál nosztalgiázok, stb :) Ez kb az egész napomat elveszi. E mellett házimunka (főzés, mosás, takarítás, vásárlás,csekkek befizetése) jut minden napra.
Végül is nagyjából azt csinálom, mint amit előtte is, csak jóval kényelmesebben+net+tv+olvasás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!