Van itt olyan kismama, aki dolgozott a baba mellett otthon?
Szia!
Én is gondolkodtam ezen bár elvetettem, mert akkor a TGYÁS és a GYED annyival kevesebb, tehát semmivel nem keresel többet és még dolgozol is abban az időben amikor pihenhetnél, tehát nem éri meg, ugyanis a jogszabály meghatározza, hogy milyen munkát lehet végezni GYED és TGYÁS mellett, akkor megérné ha a teljes fizetésedet megkapnád és csak GYES-t igényelnél, de ahhoz pedig lehet hogy sokat kellene otthon dolgozni.
Szia! Születésétől fogva dolgozom, mert saját cégem van és nem tudtam volna jó szívvel senkinek átadni a munkáimat. Most 3 hónapos a babám és a kezdeti nehézségek után, minden megy a maga útján, mindenre jut időm, csak nagyon jól kell beosztani és nem hiszem hogy a gyermekem rovására menne. Mikor alszik akkor dolgozom, illetve végzem el a házimunkát. Persze ehhez kell egy olyan kisfiú is mint az enyém aki áldott jó gyerek, nem nyűgös, és az éjszakát is átalussza már (21-05-ig).
Azért nem egyszerű, csak olyanoknak ajánlom akinek nagy a teherbírása, én régen is többet bírtam az átlagnál.
16.17-es vagyok
nekem nem kellett főznöm, takarítanom és vasalnom és a főzésen kívül a többit most sem kell. Azért ez nagy segítség, mert ha azokat is én akarnám csinálni, akkor nem hiszem, hogy a gyerekeimre és a munkámra is jutna idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!