Szerintetek menjek táppénzre? Szeretnék dolgozni, de nem így. Többi lent!
15.29! Talán ha végig olvastad volna: "alaposan kivizsgáltak" !!!!!!
A bajom a stílusoddal van, nem a véleményeddel. Már ha te vagy az első válaszoló. Ha nem, akkor nem inged, ne vedd magadra.
És bizony igenis lehet ok a stressz, ha valaki keményedik. Most is tapasztalom, ha jól felmérgelnek!
És ha nem tűnt volna fel, én is azt mondtam, hogy még dolgoznék, és akkor mennék tp-re, ha már konkrét okom van. Nnnnaaaaa!!
Én nem látok itt rosszindulatot, de hát ezt te tudod.
Jelenleg nincs okod táppénzre menni.
Ha KÉSŐBB valóban rosszul lennél, keményednél, görcsölnél, akkor menj el bátran, senki nem mondta, hogy HA MAJD lesz rá okod, ne menj soha táppénzre. Én legalábbis nem állítottam ilyet.
Azt meg valóban simán közölheted, hogy sajnos nem tudod ellátni más munkakörét, hiszen terhes vagy, nem tudni, meddig lesz problémamentes.
Más tészta, hogy esetleg téged később, akár 1-2 hónap múlva kinevezhetnének főnökké (ha nem rohannál táppénzre) és akkor más munkakörbe várnának vissza, más pénzért... De hát ez már a te dolgod, ha ennek az esélyét se akarod megadni...
arra meg nem is reagálok, aki a doki tanácsa ellenére nem megy táppénzre. Kár ezzel példálózni, hiszen itt nyilvánvalóan nem erről van szó. Jelenleg semmi tünete a kedves kérdezőnek, reméljük, nem is lesz.
Én azonnal elmentem táppénzre, pedig nem volt stresszes munkahelyem, jó beosztásban voltam, szerettem is.
De az életben SOHA többé nem lesz még egy ilyen lehetőséged, hogy több hónapig csak magadnak (és a párodnak) élj! Most elolvashatod a könyveket amit eddig elmulasztottál, főzőcskézhetsz, aludhatsz!! kedvedre. Használd ki! Egy percig sem unatkoztam itthon!
Akik pedig az államkasszát féltik: rengeteg tb-t befizettem már én is.... :-)
Kedves kérdező Kismama!
Bárki bármit is mond, a legeslegfontosabb a TE és a BABÁD testi-lelki nyugalma. Főleg hogy ilyen sokat vártatok rá.
Ha úgy érzed stresszes a munka és a felelősség, és megteheted akkor menj táppénzre.
Ne hallgass azokra akik gúnyolódnak, mindenki a SAJÁT gyermekéért felelős, és ha BÁRMI történne ( ne történjen) akkor sosem bocsátanád meg magadnak hogy nem hallgattál az ösztöneidre.
Mert persze lehet ha történik baj, nem a stressz miatt történik, de ebben sosem leszel majd biztos és magadat fogod hibáztatni.
előző válaszoló vagyok, csak közben utánaolvastam itt a hozzászólásoknak.
Aki táppénzcsalásra hivatkozott és a munkáltatók fiatal lányok elleni ágálásáról beszél......mindenkinek lehet véleménye, de az biztos hogy aki azért küldene téged kedves kérdező kismami dolgozni bele a stresszbe mert a munkáltatók nem alkalmaznak fiatal lányokat és még csalónak is nevezne, fikarcnyit sem adnék a véleményére.
Én elhiszem hogy mindenkinek stresszes a munkahelye, de tessék megérteni, nem mnindenki ugyanúgy dolgozza fel a stresszt, nem vagyunk egyformák!!!
Nekem is sokan mondogatták hogy "óó én 8. hónapig dolgoztam te mit kényeskedsz" - nekik is csak azt tudtam mondani hogy nem, nem vagyunk egyformák. Van akinek a babája és szervezete elviseli, van akinek nem. Ennyi. NEM kell mindenkit az emebrenek saját magához hasonlítani és ez alapján gúnyolódni ha valaki gyengébb / aggódósabb.
Istenem mennyi rosszindulatú ember van itt! Nem is értem miért nézitek ezeket az oldalakat akkor???
Fogadd meg a jótanácsokat, és menj táppénzre! A hülyékkel meg ne foglalkozz! Teljesen be vannak gyepesedve!
Ha olyan a helyzetetek akkor menj, és ne foglalkozz ezekkel a rosszindulatú irásokkal!
Az első válaszoló vagy MSZP-s vagy hülye vagy kisebbségi.Több véleményem róla nincs.
Normális emberek akik kidolgozzák maguknak keservesen azt a kis pénzt, nehogy már ne tehessék meg, hogy elmenjenek táppénzre és nyugalomban várják ki a szülést.
Szánalmasak az ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!