Szerintetek megmarad a baba vagy elmegy? (fontos)
4 napja késik, 2 napja teszteltem pozitívat..
Viszont tegnap óta ilyen barnás a wc papír ( de csak akkor észrevehető ha erősebben a hüvelyemhez nyomom a wc papírt, tehát nem folyik ki belőlem semmi) Sajnos fiatalabb koromban volt 2 abortuszom amit nagyon bánok, de semmiképp nemvolt lehetősem megtartani..
Tegnap szeretkeztem a párommal, és utána jelentkezett ez a barnás valami.
Nagyon aggódom.
És tudom szörnyű de sajnos jelenleg nincs tb-m és tb kártyám se.
Ha sokat biciklizek/sétálok mialatt elintézem lesz nagyobb gond? Nagyon ideges vagyok, aludni se tudok rendesen.
Szóval lehet hogy csak jövő héten tudok menni dokihoz ha elintéztem ezeket, mert ugye tb kártyát se tudok felmutatni meg támogatásom sincs.
Szóval lesz-e gond? :(
Azért nem írta fel mert nemtudja bizonyítani a terhességet, állítólag...
De gondolom ha szedném akkorse lenne bajom ha nem is lennék terhes szóval végképp nem értem.
Ha szeretnétek megírom majd hogy mi lesz ha ultrahang lesz meg ilyesmi! :)
Köszi hogy szorítotok!
Vérezni nem vérzek, csak ha sokat hajolok akkor egy pici halványbarna minimàlis folyás van de azt is csak wc-n veszem észre ha erősebben a hüvelyemhez nyomom a wc papírt!
Sziasztok!
Ma még nem volt semmiféle barnázás :)
Ne haragudjatok, de minek adott volna bármi gyógyszert, ha nem biztos a terhesség? A pisilos teszt tévedhet, csak a vérvétel a biztos, meg ha ultrahangon van szivhang.
Teljesen igaza van, feleslegesen nem kell gyógyszert adni, simán lehet hogy megjon neki -kívánom hogy ne, hogy terhes legyél és gond nélkül teljen a teljes terhesség -benne van a pakliban, hogy tévedtek a tesztek,
Most eléggé fájnak a petefészkeim, vagy a méhem 2 oldalt nemtudom..
Megvagyok ijedve :/
tegnap 19:20
Szerinted kb mekkora az esély hogy több ERŐS pozi teszt tévedjen? Ha nem lenne terhes, már megjött volna neki rendesen, nem csak barnázna, ha jól számolom egy hete késik. És ha adott volna Utrogestant és esetleg mégis feleslegesen szedte volna be pár napig az se ártott volna abszolút semmit! De ha tényleg progihiány van (ami a barnázás miatt valószínű) akkor megmentheti a babát. Lehet mérlegelni.
Kérdező, holnap mész vissza?
kb. 2 napig sok mozgás hatására volt minimális barnázás, de már 2 napja semmi hálistennek.
kedden kell mennem vérvételre, szerdán az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!