Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek tényleg fontos a...

Szerintetek tényleg fontos a mindent kivasalni a babátoknak?

Figyelt kérdés
Utána olvastam, és eléggé megoszlanak a vélemények. Ti mindig mindent kivasaltatok? Mennyi idős koráig? Én úgy tervezem, hogy vasalni fogok az elején, de sok helyen olvastam, hogy nem vasaltak soha semmit, és nem lett baja a babának. Baba mosóporral és baba öblítővel mosok, de az igazság az, hogy utálok vasalni, de nagyon! Remélem az utolsó mondanivalóm miatt nem kapok sok bántó hozzászólást! :)

2014. jan. 14. 13:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%
Egyetlen egyszer vasaltam. Kaptunk egy nagy zsák babaruhát, és mivel már otthon voltam tp-n, ráértem, hát mindet mosás után kivasaltam. Azóta sem, soha többbet! Gyűlölök vasalni! Bármit megcsinálok, csak ne kelljen vasalni!
2014. jan. 14. 13:35
 2/28 anonim ***** válasza:
72%
Isten ments, hogy vasalgassam a babaruhákat, éppen elég a férjem ingeit. Felesleges és majd rájössz, hogy vasalás helyett kicsi baba mellett sokkal fontosabb dolgokat kell megcsinálni. 19 hónapos a fiam, nem látom, hogy bármi baja lenne attól, hogy nem vasalom a ruháit. Ja és én is utálok vasalni.
2014. jan. 14. 13:36
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Én sem vasalgattam soha, mindkét gyerekem egészséges.
 4/28 anonim ***** válasza:
71%
Én nem is azért vasalok feltétlen hogy fertőtlenítsem, hanem hogy ne legyen gyűrött. Sok kombidressz a mosás után iszonyatosan néz ki. Egyszerűen ki kell vasalni. Lehet hogy otthon ez annyira nem zavaró, de kórházban, gyerekorvosnál már ciki.
 5/28 anonim ***** válasza:
49%
En is utalok vasalni.most mostam ki az osszes babaruhat es igy osszerakva rengeteg lett ezert elvittuk a "vasaloshoz"(a parom oda viszi az ingeit vasaltatni evek ota)-aminek en nagyon orulok- es mondta h ne szorakozzak vele bedobozoltam es elvitte.:-)utana mar a kevesebbet konnyebb lesz vasalni,egy ideig szeretnem is,de majd meglatjuk mennyi idot engedelyez majd a kisfonok.:-)
2014. jan. 14. 13:37
 6/28 anonim ***** válasza:
39%
Amíg pici volt a fiam,addig mindent kivasaltam,de ez kb 2-3 hónapos koráig volt csak.Én is utálok vasalni,meg más fontosabb dolog is van,amivel eltölthetem az időt,úgyhogy azóta csak azokat a ruhákat vasalom,amik jobban gyűrődnek mosáskor.14 hónapos most a fiam és semmi baja nem lett,hogy 4 hós kora óta vasalatlanul adom rá a ruhát.
2014. jan. 14. 13:38
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
Saját ruháimat is mindig kivasalom,így persze hogy a baba ruhákat is.
2014. jan. 14. 13:39
 8/28 anonim ***** válasza:
36%

Első gyerek cuccait kivasaltam, mielőtt megszületett. Ráértem.

Második-harmadikkal soha semmit nem vasaltam.

Kivéve a feje alatt lévő textil pelust.

Aztán a harmadik baba ezzel is megtréfált, olyan érzékeny volt az arcbőre, hogy a vasalt textilpelus kikezdte, piros foltok lettek rajta.

Kicseréltem a férjem pamut pólójára (ami vasalatlan volt és 40 fokon mostam), és elmúlt a pír. Onnantól kezdve pólón aludt, úgyhogy a textilpelusok is mentek a sarokba...

Én amúgy nem utálok vasalni, csak feleslege időtöltésnek tartom, az első dolog volt, amit lehúztam a listámról.

Férjem csak rövid ujjú inget hord, alacsony fokozaton centrizem, fogason szárítom, nem vasalom.

2014. jan. 14. 13:40
 9/28 anonim ***** válasza:
56%
Pólót pulóvereket is kell vasalni nem csak ingeket. Bocs de annál viccesebb mint amikor még a szárogató cikk is látszik egy ruhán nincs. Nem nagy dolog kivasalni pár ruhát.
2014. jan. 14. 13:46
 10/28 anonim ***** válasza:
36%
én nem vasaltam egy darabot sem, azt sem tudtam, hogy ezt "kell", én egyszer sem hallottam erről, hogy baja lenne belőle...előtte se vasaltam, mert a férjem pólokat hord, azok a szárítón kisimulnak, nekem sincsenek olyan ruháim, amiket speckón vasalgatni kéne (max ünnepekre ing, blúz). Én öko mosószerekkel mosok, ennyi.
2014. jan. 14. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!