14 hetes vagyok még nem érzem a babám (elsőfali ), így is beszéljek hozzá? Tudom fontos, de azt sem tudom él-e, ti hogy voltatok?
Ekkor meg nem baj ha nem erzed. Korai meg. A masik meg h en nem is nagyon beszeltem hozza se mikor mar ereztem mozogni. Max akkor mikor a vege fele mar annyira tolta az oldalamat h kinomban mar neki konyorogtem h hagyja abba.
Ilyenen gondolkodni meg h el-e, tok felesleges...par het es erezni fogod ugyis mozogni kar ezen aggodni. En is olyan 17 hetesen ereztem eloszor. De utana se rendszeresen mindig, nehezen tudtam eldonteni h most ot erzem-e vagy sem. Aztan rendszerezodott minden.
12 hetesen minden rendben volt, csak tudod nem mozog, vagyis még nem érzek semmit, de tényleg semmit. Mostmár a hányingerem is úgy ahogy elmúlt, néha görcsölget, nyilallgat a hasam azt mondták nyúlnak a szalagok...
Ráadásul vetéléses esetek felvételében és lezárásán dolgozom....de amég nem látszik ki kell húznom. (Tegnap is volt 16, 18 hetes szívleállás úgy hogy a 12 hetes rendben volt , na jó az egyiknek az AFP eredmény nagyon rossz lett, de akkor jött meg mikor már műtötték...)
Ne aggodj :) eros babad van nincs vele semmi. En is 16 hetesen kezdtem el erezni de a rugasat elsovali tapadassal. Ha ennyire felsz szerezz be angelsoundot :) en is hallgatoztam a 10. Hettol addig mig elkezdett rugdosni :) boldog babavarast,zard ki a negativ gondolatokat :)
17 hkm
Az nem baj, ha nem érzed, még nem is nagyon kell, de attól ő még mocorog.
Arra ne gondolj, hogy esetleg nem él. A 12. hét után már sokkal alacsonyabb a vetélés kockázata, ha a 12. héten minden rendben volt, akkor mostmár fellélegezhetsz, és ne aggódj túl sokat, az nem használ se neked, se a babának. Ahogy írták már, esetleg vegyél szívhangfigyelőt, nekem is jó volt, hogy amikor bizonytalan voltam, akkor meghallgattam a kis szívét :)
Én már szinte az első pillanattól kezdve beszélgetek a kislányommal, nekem ez volt a természetes, de sokan vannak, akiknek ez nem megy.
Az, hogy mikor és mennyit beszélgetsz a babáddal, az a te dolgod. Tégy úgy, ahogy neked jó. Ha megnyugtat, akkor bátorítsd a babádat, hogy erősödjön szépen, pihenjen sokat, attól nő nagyra, vagy mondj neki, amit csak akarsz, akár az időjárásról is beszélhetsz neki.
De ha nem jön természetesen a dolog, akkor ne beszélj hozzá, erőltetni nem kell, ami nem esik jól.
Én a terhesség alatt eddig mindig magamra hallgattam ilyen dolgokban, és mindig azt tettem, ami nekem jól esett. Mert ami nekem jó érzés, az a babának is.
Boldog babavárást!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!