Szerintetek tényleg fontos a mindent kivasalni a babátoknak?
Figyelt kérdés
Utána olvastam, és eléggé megoszlanak a vélemények. Ti mindig mindent kivasaltatok? Mennyi idős koráig? Én úgy tervezem, hogy vasalni fogok az elején, de sok helyen olvastam, hogy nem vasaltak soha semmit, és nem lett baja a babának. Baba mosóporral és baba öblítővel mosok, de az igazság az, hogy utálok vasalni, de nagyon! Remélem az utolsó mondanivalóm miatt nem kapok sok bántó hozzászólást! :)2014. jan. 14. 13:33
21/28 anonim válasza:
Én csak azt vasalom, ami gyűröttnek néz ki, a babaruhákat (kapott, vett) első alakalommal mindent kivasaltam mosás utána, de a későbbiekben csak ami gyűrött, vagy csúnya vasalatlanul. A saját ruháimnál is így csinálom (kivéve az első alkalommal vasalást, mert azt nem).
22/28 anonim válasza:
#18. Én nem fogok a vasalás mellett agitálni, de egy csecsemő heti ruháját kb fél óra kivasalni.
23/28 anonim válasza:
Én mindent kivasalok. Még a párom alsóját és zokniját is. Ha már vasalok, nem hagyok ki semmit.
Miért pont a kicsikém cuccait hagynám ki? Ki fogok vasalni minden ruháját. Sokkal puhább lesz úgy mosás után, ha kivasalod a ruhát :)
24/28 anonim válasza:
Én is kivasalok mindent. Egyrészt fertőtlenít, és mi már voltunk a fiammal a kórházban egy szörnyű fertőzés miatt, hát nem kívánom senkinek. Ha ezzel egy kicsit is csökkentem az esélyét, hogy visszakerüljünk már megérte. Másrészt pedig sokkal puhábbak így a ruhák, és azért szerintem ez sem mindegy.
25/28 anonim válasza:
Még soha semmit nem vasaltam.
A szolgálati ruháinkat minek, a lányom ruháit meg mindig ki tudtam tenni úgy száradni, hogy ne legyen gyűrött.
Szóval felesleges időpocsékolásnak tartom.
26/28 anonim válasza:
Tökre birom a lepontozasokat,pedig mindenki a sajàt velemenyet irja le....
27/28 anonim válasza:
Én utálok vasalni,nem is szoktam.
Férjem szokott,de csak amit muszáj (saját pólóiból pár db,és a fiunk pár ruhája,ami nagyon gyűrődős,illetve a textil pelusok).
Ekcémáról annyit,hugom mindent vasalt,még a zoknikat is,mégis ekcémás a lánya.
Hugom is ekcémás,én nem,pedig anyánk mindkettőnknek vasalt mindent.
28/28 anonim válasza:
Az ekcéma nem egy fertőző betegség hanem egy immunreakcio. Allergiára álltalában de vannak olyan betegségek amik egyik tünete ez. pl autoimmun,vagy lisztérzékenység.... Ha ekcémás a gyerek ugyis mosopor váltással kezdesz mert ha érzékeny a bőre az kiválthatja. A vasalással nem szeded ki a benne maradt mososzert. A vasalás inkább baci ölö. Meg atka meg ilyenek. na attol lehet ekcéma. Tudjátok mi az a rüh? na az ellen jo a vasalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!