Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megmarad a baba...

Szerintetek megmarad a baba vagy elmegy? (fontos)

Figyelt kérdés

4 napja késik, 2 napja teszteltem pozitívat..

Viszont tegnap óta ilyen barnás a wc papír ( de csak akkor észrevehető ha erősebben a hüvelyemhez nyomom a wc papírt, tehát nem folyik ki belőlem semmi) Sajnos fiatalabb koromban volt 2 abortuszom amit nagyon bánok, de semmiképp nemvolt lehetősem megtartani..

Tegnap szeretkeztem a párommal, és utána jelentkezett ez a barnás valami.

Nagyon aggódom.

És tudom szörnyű de sajnos jelenleg nincs tb-m és tb kártyám se.

Ha sokat biciklizek/sétálok mialatt elintézem lesz nagyobb gond? Nagyon ideges vagyok, aludni se tudok rendesen.

Szóval lehet hogy csak jövő héten tudok menni dokihoz ha elintéztem ezeket, mert ugye tb kártyát se tudok felmutatni meg támogatásom sincs.

Szóval lesz-e gond? :(

2015. okt. 8. 10:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 A kérdező kommentje:
Basszus.. most ahogy szálltam fel a buszra hirtelen úgyéreztem mintha kifojt volna belőlem valami.. remélem nem vérzek :'( màr halálra aggódom magam
2015. okt. 9. 11:56
 42/128 A kérdező kommentje:
Hú.. hát most a buszon is úgy érzem.. remélem tényleg nem vér .. mert egy óra mulva érek be a nőgyógyászhoz :(
2015. okt. 9. 12:00
 43/128 anonim ***** válasza:

En is ereztem amikor "folyt ki valami belőlem"

De ne ilyedj meg lehet hematoma. Nekem is volt arrol viszont enyhe vérzés jelentkezhet.

Pecsételő vérzés.

Nezd ha elvetelsz annak jelei lesznek hasfájás derekfajas.... Nem vétel el az ember ug hogy eszre ne vegyük.

Ne is gondolj ilyenre. Haza érsz szepen pihenj feküdj sokat szedd a gyógyszert amit azborvos ir fel. Es ne dohanyozz!Tudom nehez ilyenkor megnyugodni hisz én sem voltam nyugodt, de ugy érzem részemről mindent neg tettem amit meglehetett!

2015. okt. 9. 12:02
 44/128 A kérdező kommentje:

fájdalmat nem érzek, néha ilyen gyengébb görcs szerű valamiket.

de közel nem olyan erős mint mikor menstruálok.

2015. okt. 9. 12:04
 45/128 anonim ***** válasza:
Szorítok! Írj majd!
2015. okt. 9. 12:24
 46/128 A kérdező kommentje:
Köszi! írni fogok!
2015. okt. 9. 12:26
 47/128 anonim ***** válasza:
Mar itt izgulok😊 minden rendbe lesz remelem😊
2015. okt. 9. 13:27
 48/128 A kérdező kommentje:

A betegfelvevő nő naygon bunkó volt, elakart zavarni de végül beengedett a dokihoz, aki rendes volt, megnézte tükörrel van e vérzés, nincs.

Keddre kaptam tőle beutalót vérvételre, és szerdán visszakell mennem az orsovshoz.

Terhességet még nembírt kitapotani, mondta azért kell a vérvétel. Mondta hogy pihenjek stb

2015. okt. 9. 13:30
 49/128 anonim ***** válasza:

Örülök kérdező hogy legalabb megvizsgaltak.

Ennyivel is előrébb vagy!!!

Tudod ha vetelesnek indultal volna azt mar lattq volna az orvos.

Sot a vérzés kezdetet is.

Ugyhogy nyugalom ne aggódj es pihenj sokat.

😊

2015. okt. 9. 13:46
 50/128 anonim ***** válasza:
Utrogestant ez se adott? En nem ertem mit fukarkodnak vele basszus... csak egyr eceptet kene irjon, te venned meg... Honnan tudja o, hogy nem megy el a baba hetfoig Utro nelkul? Istenem... En ezt nem ertem.
2015. okt. 9. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!