Szerintetek megmarad a baba vagy elmegy? (fontos)
4 napja késik, 2 napja teszteltem pozitívat..
Viszont tegnap óta ilyen barnás a wc papír ( de csak akkor észrevehető ha erősebben a hüvelyemhez nyomom a wc papírt, tehát nem folyik ki belőlem semmi) Sajnos fiatalabb koromban volt 2 abortuszom amit nagyon bánok, de semmiképp nemvolt lehetősem megtartani..
Tegnap szeretkeztem a párommal, és utána jelentkezett ez a barnás valami.
Nagyon aggódom.
És tudom szörnyű de sajnos jelenleg nincs tb-m és tb kártyám se.
Ha sokat biciklizek/sétálok mialatt elintézem lesz nagyobb gond? Nagyon ideges vagyok, aludni se tudok rendesen.
Szóval lehet hogy csak jövő héten tudok menni dokihoz ha elintéztem ezeket, mert ugye tb kártyát se tudok felmutatni meg támogatásom sincs.
Szóval lesz-e gond? :(
1, A terhesgondozás ingyenes, nem számít hogy van a tbd.
2, Az orvos mindenképpen el fog látni kártya nélkül is.
3, Az, hogy itt teszem azt 10 valaszado azt mondja, meg marad a baba, 10 meg azt, hogy nem, a világon semmit nem jelent.
Sziasztok! épp úton vagyok a dokihoz!
ha végzek megírom mivan.
Sziasztok
Hát szó szerint tojtak rám, bunkók voltak, megse vizsgáltak, azt mondták menjek vissza 2 hét múlva.. :/
Szia.
Magan orvosnal voltal vagy korhazban?? Szerintem keress masik dokit minel elobb ne varj 2 hetet vagy akar menj be a surgossegire hogy vereztel es fajdalmaid vannak... terhes vagy
. Kotelesseguk megvizsgalni ha van tb.d ha nincs... sok sikert, es irj makd ha van eredmeny. Drukkolok.
Sztk-ban voltam.
És pont a tb miatt sz*rtak rám, a szememre is hányták hogy nincs
egyébként, ha biciklizek vagy takarítgatok itthon akkor jelentkezik ez a nagyon halvány barnás valami.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!