Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megmarad a baba...

Szerintetek megmarad a baba vagy elmegy? (fontos)

Figyelt kérdés

4 napja késik, 2 napja teszteltem pozitívat..

Viszont tegnap óta ilyen barnás a wc papír ( de csak akkor észrevehető ha erősebben a hüvelyemhez nyomom a wc papírt, tehát nem folyik ki belőlem semmi) Sajnos fiatalabb koromban volt 2 abortuszom amit nagyon bánok, de semmiképp nemvolt lehetősem megtartani..

Tegnap szeretkeztem a párommal, és utána jelentkezett ez a barnás valami.

Nagyon aggódom.

És tudom szörnyű de sajnos jelenleg nincs tb-m és tb kártyám se.

Ha sokat biciklizek/sétálok mialatt elintézem lesz nagyobb gond? Nagyon ideges vagyok, aludni se tudok rendesen.

Szóval lehet hogy csak jövő héten tudok menni dokihoz ha elintéztem ezeket, mert ugye tb kártyát se tudok felmutatni meg támogatásom sincs.

Szóval lesz-e gond? :(

2015. okt. 8. 10:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/128 anonim ***** válasza:
Magnéziumot mindenképpen kezdj el szedni az sokat segít, meg próbálj minél többet pihenni. Nincs másik rendelő a közelben? Vagy ha más nem, magánrendelő? De tényleg el kéne hogy lássanak sztk-ban is...
2015. okt. 8. 19:52
 22/128 A kérdező kommentje:

Sajnos ami van itt magánrendelő otf csak havonta 1x van rendelés.

Egyébként ha biciklizek vagy sokat hajolok takarítás közben az árt?

Magzatvédő vitaminra gondoltam hogy szednem kellene.

Egyébként a 2x 1/4 Betaloc nem árt a babának?

2015. okt. 8. 19:57
 23/128 anonim ***** válasza:
Utrogestant legalább kaptál? Az nagyon fontos lenne most. Ha nem kaptál akkor minél hamarabb menj egy másik orvoshoz, azt muszáj szedned, ha vérzel. Ne biciklizz, ne takaríts, feküdj és pihenj!
2015. okt. 8. 20:12
 24/128 A kérdező kommentje:
Semmi gyógyszert nem írtak fel :/
2015. okt. 8. 20:21
 25/128 anonim ***** válasza:
A Betalocot is orvossal kellene megbeszélni, pontosabban kellett volna még a babatervezés előtt... A terhesvitamin jó, de nem arra való, hogy segítsen az embrió megtartásában, nem pótolja a progeszteront, amit fel kellett volna hogy írjanak. A magnéziumot mindenképp kezdd el, az görcsök ellen segít.
2015. okt. 8. 20:21
 26/128 A kérdező kommentje:
Most a napokban elfogom intézni a tb-t és visszamegyek másik orvoshoz
2015. okt. 8. 20:28
 27/128 anonim ***** válasza:
Eddig hogyhogy nem volt TB-d?
2015. okt. 9. 08:20
 28/128 anonim ***** válasza:

Tb nélkül is mehetsz, már írtuk.

Betaloc egyedi kockazat/előny mérlegelés után az orvos javaslatára lehet csak suedni terhesség alatt.

Vannak olyan orvosok, akik a korai terhességben a természetes kivalasztodas elvét követik, így nem írnak semmi gyogyszert, mondván ha a baba nem akar megmaradni, akkor annak oka van.

2015. okt. 9. 09:38
 29/128 anonim ***** válasza:
Haaaat, en nem tartom valoszinunek, hogy tobbszori barnazgatas ellenere is megmaradt volna a baba, de a remeny hal meg utoljara, igyekezz minel hamarabb eljutni orvoshoz, aki meg is nez!
2015. okt. 9. 09:56
 30/128 anonim ***** válasza:
Én is barnáztam 3 napig az elején. Az első Utrogestan tabletta utána elmúlt. Kérdezdő, ha akarod ezt a babát akkor állj a sarkadra. Menj be a korházba és hisztizd ki, hogy megvizsgáljanak, és írjanak fel Utrogestant. És semmi biciklizés meg takarítás, ülj a fenekeden, szedd a Magnéziumot meg az Utrot és pihenj! Ha nem akarod ezt a babát, akkor meg csináld ezt, amit eddig is csináltál.
2015. okt. 9. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!